Tora Vasilescu îi dă replica actriței Rodica Popescu Bitănescu, după ce a acuzat-o că este „tunată”: „Toată lumea se injectează, își face operații, eu vreau să rămân model”

Tora Vasilescu, captura foto TVR
Descriere foto: Tora Vasilescu, captura foto TVR

Tora Vasilescu i-a răspuns colegei sale de breaslă Rodica Popescu Bitănescu, după ce aceasta a spus despre ea că este „tunată”.

La 70 de ani, Tora Vasilescu rămâne una dintre cele mai apreciate actrițe din România, cu o frumusețe aparte, care nu pare să pălească nici măcar cu trecerea timpului. 

Invitată în emisiunea  Irinei Păcurariu, de la TVR2, îndrtăgita actriță a spus ce părere are despre operațiile estetice și i-a dat replica bunei sale prietene, Rodica Popescu Bitănescu. 

Tora Vasilescu, sacrificii pentru sora grav bolnavă: „Medicina clasică nu prea are soluții pentru ea”


Actrița  Rodica Popescu Bitănescu, în vârstă de 82 de ani,  a declarat recent că Tora Vasilescu este tunată.

„Așa cum a spus colega mea Rodica Bitănescu Popescu, care îmi e dragă, și o sărut, că sunt «tunată». Am căutat și eu să văd ce înseamnă și n-am înțeles ce înseamnă «tunată», pentru că eu nu sunt «tunată». Trendul așa este, toată lumea se injectează, își face operații, eu vreau să rămân model pentru cum arată un om original.Într-adevăr, suferim când vezi în oglindă că îți era prietenă, iar acum nu prea îți mai e prietenă întotdeauna. Ce? Trebuie să am fața aia, parcă e un balon care s-a umflat! Și după puțin timp mai pierde aer, mai pierde aer”, a povestit actrița la TVR2

Rodica Popescu Bitănescu, despre lupta cu atacurile de panică: „Foamea m-a înnebunit. Noi am fost victime colaterale”


Ce crede Tora Vasilescu despre operațiile estetice


În urmă cu ceva timp, artista a declarat că nu este împotriva operațiilor estetice, dar că ea nu ar apela la ele. 

Tora Vasilescu, imagini de senzație din casa din Buftea. Cum a fost drumul artistei spre succes: „Eram complexată de oamenii cunoscuți”


„Să știți că am și eu nemulțumirile mele, ca fiecare. Dar n-aș vrea să apelez la operațiile astea estetice. Să intru în aura feței, se modifică totul. Mă uit cu tristețe la televizor, e o modă acum a tinerilor să-și implanteze grăsime în pomeți, care mai târziu cade spre gură, arată fețele umflate, aproape că trebuie să-și facă poză la buletin, că nu le mai recunoști. Și nimeni nu le spune”, a declarat actrița acum ceva vreme pentru click.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 22 iun 2021, 19:07 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience