Tora Vasilescu, sacrificii pentru sora grav bolnavă: „Medicina clasică nu prea are soluții pentru ea”

Data publicării:
Tora Vasilescu, foto Facebook
Descriere foto: Tora Vasilescu, foto Facebook

Tora Vasilescu vorbește rar despre viața personală și despre greutățile pe care le are în familia ei. În vârstă de 70 de ani, una dintre cele mai iubite actrițe din România continuă să fie alături de frații ei, în cele mai negre momente.

Pe 22 martie, Tora Vasilescu a împlinit 70 de ani.

Tora Vasilescu are în spate o carieră de peste 45 de ani. A jucat în filme, reclame, seriale și dute de spectacole de teatru. La 70 de ani, artista păstrează valorile familie și își sprijină sora aflată în necaz. Actrișa are trei frați vitregi, dar spune că nu a făcut niciodată vreo diferență și că are o relație minunată cu aceștia. Mai mult, sora artistei s-a luptat cu o maladie teribilă, moștenită de la tatăl ei, pe care a trebuit să o trateze în străinătate. Tora Vasilescu și ceilalți frați au pus ban pe ban pentru a-și salva sora. 

 

Frații gemeni sunt dintr-o altă căsătorie a mamei, diferența fiind de 22 de ani dintre noi, și încă o surioară, cu diferență de 11 ani între noi. Tot dintr-o altă căsătorie a mamei. Mama mea a avut trei căsătorii. Dar frații sunt frați și ne ajutăm, bineînțeles, pînă la urmă. Nici nu m-am gândit la vreo diferență. Ei sunt în București, chiar în urmă cu o lună ne-am văzut la ziua onomastică a cumnatului meu. Ne vedem, dar ne e puțin teamă cu noul val.

 

Ei umblă în societate, lucrează, sunt mult mai tineri, eu sunt mai fragilă, conform vârstei. Sora mea a avut o boală foarte gravă, moștenită pe linie paternă. Am mers la toți doctorii împreună, am strîns bani din serialele în care jucam ca să mergem în Brazilia, pentru că medicină clasică nu prea are soluții pentru ea, fiind sub tratament cu cortizon și scăzindu-i imunitatea. Iar soții mamei, unul a murit pe stradă din cauza unui infarct, altul, de cancer', a mărturisit Tora Vasilescu pentru click.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel