Top 3 cele mai răzbunătoare zodii. Nu vrei să îți fie dușmani

Data actualizării: | Data publicării:
Top 3 cele mai răzbunătoare zodii. Foto Pixabay, autor Oliana Gruzdeva
Descriere foto: Top 3 cele mai răzbunătoare zodii. Foto Pixabay, autor Oliana Gruzdeva

Aceste trei zodii nu iartă nimic. Chiar dacă poate nu îți vor face nimic pe moment, răzbunarea lor va fi ursurătoare.

Scorpion


Scorpionul nu uită și nu iartă. Pentru ei, răzbunarea este cel mai dulce desert, așa că vor aștepta momentul potrivit pentru a te face să regreți că le-ai greșit. Sau poate nici nu le-ai greșit. Pentru scorpioni, deviza „cu mine sau împotriva mea” se potrivește de minune. Astfel că este extrem de ușor să le devii dușman, chiar dacă nu le-ai făcut nimic rău, prin simplul refuz de a fi de acord cu ei. Mai mult, aceștia au o satisfacție ieșită din comun pentru planuri diabolice, așa că vor face tot posibilul să gândească răzbunarea perfectă.

Cinci zodii dure la exterior, dar extrem de sensibile la interior. Cum îi convingi să își arate emoțiile

 

Rac


Ai crede că sensibilul rac nu este capabil să facă rău unei alte ființe, însă realitatea este exact opusul. Acești sensibili sunt capabili de răzbunări crâncene, mai ales din motive pasionale. „Victimele” lor sunt în general foști iubiți sau prieteni apropiați care i-au făcut să sufere. Arma lor: secrete scoase la iveală. Sunt atât de pricepuți la răzbunare, încât își iau măsuri de protecție încă dinainte ca cineva să le greșească. În momentul în care sunt răniți, racii scot la atac toate armele pe care le-au ținut la „dospit” în dulapul cu secrete. 

3 semne zodiacale care știu să iubească profund. Ei sunt romanticii zodiacului

Top 5 zodii puternice. Trăsătura de caracter pe care o au în comun

 

Fecioară

 

Fecioarele nu cred despre ele că sunt răzbunătoare, ci mai degrabă că își fac dreptate. Ai greșit, vei plăti. Dacă nu au aceeași monedă de schimb, vor găsi ele o cale prin care să te facă să guști din propriul venin și poate și ceva în plus. Să nu te mire dacă vor reuși chiar să întoarcă pe toată lumea împotriva ta. Fiind maeștri ai manipulării, nativii din fecioară vor ticlui un plan prin care te vor scoate din joc, iar la final, te vor convinge că tu ești „omul rău”. 

 

Top 3 zodii în care să nu ai încredere. Acești nativi nu pot ține un secret



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel