Top 3 zodii în care să nu ai încredere. Acești nativi nu pot ține un secret

Data publicării:
Top 3 zodii în care să nu ai încredere. Acești nativi nu pot ține un secret. Foto Unsplash.com/ autor Kristina Flour
Descriere foto: Top 3 zodii în care să nu ai încredere. Acești nativi nu pot ține un secret. Foto Unsplash.com/ autor Kristina Flour

Păstrarea secretelor pare un lucru imposibil pentru aceste 3 zodii. Nu poți avea încredere în ele. 

Sagetator

Filozoful zodiacului este mereu în căutarea adevărului, cu prețul de a-și trăda apropiații. Fericit de postura de povestitor, săgetătorul nu se va gândi de două ori înainte de a-ți transforma secretele într-un subiect de dezbatere, ba chiar va și adăuga de la ei câteva detalii picante, doar de dragul povestirii. 

 

Gemeni

Gemenii sunt bârfitorii zodiacului. Acest semn zodiacal nu își poate ține gura, atunci când vine vorba de secrete. Pentru ei, comunicarea este cea mai importantă, chiar dacă asta înseamnă să scoată la iveală detalii intime din viața apropiaților. Deși nu își doresc să facă rău, plăcerea de a bărfi îi transformă în niște persoane în care nu poți avea încredere.

 

Fecioara


Fecioara nu se poate abține să nu se implice în viața celorlalți, ba chiar să comenteze anumite întâmplări și secrete prin diverse cercuri. În mintea lor, aceasta este forma prin care te ajută pe tine, prin acumularea de impresii despre situația ta. Mai mult, în cazul în care ai de gând să superi o fecioară, ai face bine să nu te confesezi prea mult în fața ei, pentru că nu va avea nicio reținere să îți divulge secretele, din răzbunare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel