Cinci zodii dure la exterior, dar extrem de sensibile la interior. Cum îi convingi să își arate emoțiile

Data actualizării: | Data publicării:
Cinci zodii încearcă să pară puternice. Foto Unsplash/ Autor Raphael Lovaski
Descriere foto: Cinci zodii încearcă să pară puternice. Foto Unsplash/ Autor Raphael Lovaski

Cinci zodii au tendința de a se ascunde în spatele unei măști dure. Vor să pară puternici și de neclintit. În realitate, aceste semne zodiacale sunt ectrem de sensibile. 

Berbec

Berbecii pot părea nepăsători, încăpățânați, nepoliticoși și indiferenți. Dar realitatea este că sunt extrem de sensibili și ușor de rănit. Odată ce îi cunoașteți și încep să aibă încredere în voi, atunci veți afla că sunt ființele cele mai grijulii și iubitoare.


Leu

Sigur, Leii au o latură exterioară dominatoare, par reci și de neatins,  dar din interior, nu sunt altceva decât un un bulgăre de emoții. Leii sunt extrem de sensibili și grijulii. 

 

Fecioara


Fecioarele sunt incredibil de sensibile și pot fi rănite de trădarea persoanelor dragi. Prin urmare, ei creează acest exterior dur pentru a-și ascunde adevăratele emoții și partea vulnerabilă.


Săgetător

Săgetătorii se comportă de parcă nu le pasă de nimic în lume și își ascund vulnerabilitățile, fiind sarcastici și nepoliticoși. Odată ce au încredere în tine și încep să investească în relație, își lasă la vedere latura sensibilă. 

 


Capricornul

Capricorniise prefac că nu le pasă și că sunt prea ocupați pentru a investi în oameni. Cu toate acestea, adevărul este că își iau timp să se deschidă către oameni. Acest lucru nu înseamnă că nu vor să formeze noi conexiuni și să dezvolte legături mai profunde.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel