Tony Robbins aduce „Forța Vitală”. Cartea prin care vrea să revoluționeze medicina modernă: „După ce am pierdut trei prieteni din cauza protocolului standard de tratament, mi-am dat seama că...”

Data publicării:

„Forța Vitală” de Tony Robbins, o sursă de inspirație pentru toți cei interesați să trăiască mai mult și mai bine

„Forța Vitală: Cum pot descoperirile din medicina de precizie să transforme calitatea vieții tale și a celor dragi” de Tony Robbins și Peter Diamandis, cu Robert Hariri, publicată recent în România la editura ap! (ACT și Politon), oferă o perspectivă remarcabilă asupra celor mai noi modalități de a ne optimiza sănătatea fizică și psihică, oferind o gamă largă de tratamente inovatoare, biotehnologii de ultimă oră, abordări medicale creative și schimbări ale stilului de viață, menite să ne îmbunătățească calitatea vieții.

„După ce am pierdut trei prieteni din cauza protocolului standard de tratament, mi-am dat seama că avem nevoie disperată de alternative noi la soluțiile de secol XX ale autorităților din medicină. Durerea lor mi-a lăsat o impresie de neșters – și o dorință puternică de a vedea progrese în războiul cu cancerul, pentru ca alte milioane de persoane să poată fi cruțate de această suferință”. ‒ Toni Robbins

 

Tony Robbins este autor de bestsellere, antreprenor și filantrop, fiind supranumit strategul de afaceri nr. 1 al Americii. Îi este solicitat adesea să ofere consultanță pentru unii dintre cei mai de succes oameni de pe planetă, de la atleți, artiști și CEO ai unor mari companii, până la președinți de stat. Tony Robbins este președintele unui holding care înregistrează vânzări anuale de peste cinci miliarde de dolari. Prin acțiunile sale filantropice, furnizează peste 100 de milioane de mese pe an persoanelor nevoiașe. Locuiește în Palm Beach, Florida.

Peter H. Diamandis este autor de bestsellere, fondatorul Bold Capital Partners, dar și fondatorul și președintele executiv al Fundației XPRIZE, care concepe și administrează competiții la scară largă adresate echipelor tehnice și științifice, cu obiectivul de a încuraja noi descoperiri științifice în beneficiul umanității. Actualul patronat al fundației include personalități precum Elon Musk, James Cameron, Larry Page și Arianna Huffington. Diamandis are o dublă specializare în genetică moleculară și inginerie aerospațială și deține o diplomă în medicină la Harvard Medical School.

Robert Hariri este un doctor în medicină specializat în neurochirurgie și biomedicină, care s-a remarcat la nivel mondial prin faptul că a deschis calea pentru utilizarea celulelor stem în tratamentul unei game largi de boli. Bob este o legendă în domeniul științei regenerării, pentru că a fost primul care a extras celule stem vindecătoare, deosebit de eficiente, din placenta umană. Hariri deține peste 170 de brevete emise și în curs de brevetare pentru descoperirile sale. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Carte


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel