Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Data publicării:
Badea
Descriere foto: Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Pe Mircea Badea îl știe toată România, dar știați cine este sora lui? De vreo trei ani, Naty Badea nu mai locuiește în România. A ales să trăiască în Italia. Dar nu a rupt legătura cu România! Ea este corespondent pentru Antena 3 CNN. Zilnic, transmite știri din Italia. Ea poate fi văzută, în direct, la Antena 3 CNN, acolo unde transmite cele mai noi informații.

 

Naty Badea face tot posibilul să găsească știri cât mai interesante, să nu îi scape nimic și să fie cât mai promptă în relatarea evenimentelor. Fiecare zi este o luptă, dar la final câștigă.

 

Naty Badea a ales să trăiască în Italia din motive personale dar și datorită faptului că acolo învățământul este diferit față de România. Acolo se face școală mult mai serios decât la noi. Naty Badea a ales Italia pentru ca fiica ei să aibă parte de cel mai bun învățământ.

 

Dar nu i-a fost ușor să se obișnuiască în noua țară! De ce? Pentru că sunt multe reguli diferite, multe mentalități diferite. „Unul din lucrurile pe care le apreciez în Italia este spiritul civic, care este unul remarcabil și asta se reflectă în multe domenii ale vieții. Eu am decis să vin în Italia pentru motive strict personale și, cum întotdeauna am ținut viața mea privată foarte discretă, astfel voi face și de această dată”, spunea Naty Badea.

 

Dar Naty Badea nu este doar jurnalistă! Este și scriitoare. Și una chiar foarte apreciată! Pe Naty Badea o puteți citi în cărțile „Sunt Aici!”, „Sunt încă Aici” și „Rămâi cu bine! Rămâi cu mine!”, dar și în „Culoare dincolo de gri”.

 

2. -imagine fara descriere- (naty-badea_82954400_14645000.jpg)

 

 

VEZI ȘI: Mircea Badea a explodat la adresa lui Dan Negru: Încetați cu asta! Nu am cum să fiu coleg cu el. Ne despart niște biblioteci și circumvoluțiuni!:

https://www.spectacola.ro/mircea-badea-a-explodat-la-adresa-lui-dan-negru-incetati-cu-asta-nu-am-cum-sa-fiu-coleg-cu-el-ne-despart-niste-biblioteci-si-circumvolutiuni_37666.html#google_vignette

 

VEZI ȘI: Mircea Badea a răbufnit când a văzut ce a apărut despre el: Doamne ferește!:

 https://www.spectacola.ro/mircea-badea-a-rabufnit-cand-a-vazut-ce-a-aparut-despre-el-doamne-fereste_37546.html

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Editor Team | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel