Stiri publicate de Editor Team

Foto Freepik
Prezente în viața omului încă din cele mai vechi timpuri, jocurile de noroc sunt considerate astăzi o modalitate de distracție accesibilă oamenilor. Rulajul industriei jocurilor de cazino a fost de 450 miliarde dolari în anul precedent, iar pentru 2023 va ajunge la peste 700 miliarde dolari.

Lifestyle

Iată cum poți fi prins la cazono, dacă trișezi. 

Homepage

Pregătește-te să-ți actualizezi garderoba cu cele mai noi tendințe ale acestui sezon! De la imprimeuri îndrăznețe la texturi unice, există o mulțime de opțiuni vestimentare la modă care te vor scoate în evidență. Fie că ești o fashionistă sau doar în căutare de inspirație, descoperă câteva...

Stiri

Internetul a revoluționat modul în care oamenii fac bani, oferind tuturor numeroase oportunități online de a câștiga un venit. De la freelancing în diferite sectoare de activitate la vânzarea de produse și servicii, există o mulțime de modalități de a face bani online. Una dintre aceste...

Homepage

Sursa foto: Dubai Economy and Tourism
Iată ce poți vizita într-o vacanță în Dubai. 

Homepage

Iată cele mai bune sfaturi pentru o vacanță reușită. 

Lifestyle

Iată tot ce trebuie să știi despre pariurile sportive.

Stiri

Iată cum poți organiza eficient cărțile pe rafturi.

Lifestyle

Află acum cum poți beneficia de cele mai reduse prețuri la încălțăminte.

Stiri

Mai jos vei afla cum alegi o jachetă potrivită pentru bărbați, pentru zilele răcoroase de toamnă care urmează.

Economie

Parfumuri dulci pentru dame - TOP 5 arome
Până în anii 1990, în compozițiile aromelor floral-lemnoase se regăseau doar careva acorduri dulci. Treptat, gusturile și tendințele s-au schimbat, iar multe mărci cunoscute au început să producă însăși parfumuri dulci de dame.

Stiri

Cum scăpa vedetele de cheltuieli inutile când pleacă în vacanţă
Vedetele sunt admirate, dar şi invidiate pentru viaţa pe care o duc şi care, în ochii tuturor pare viaţa ideală: mereu în centrul atenţiei, bucurându-se de aplauze, sau în cele mai exotice vacanţe, scăldându-se în mările şi oceane lumii şi delectându-se cu cele mai delicioase preparate.

Showbiz

Care sunt cei mai moderni pantofi pentru bărbați și femei?
Cauți cei mai moderni pantofi pentru anul acesta? Cu siguranță în lista de mai jos vei găsi modelele potrivite pentru tine. Iată cum poți alege pantofii potriviți, ținând cont de tipurile disponibile în prezent.

Economie

Foto: Instagram Inna
După ce a apărut, în presa locală, că Inna ar fi fost huiduită la concertul din Satu Mare, a apărut și poziția oficială a echipei artistei. 

Vedete

Tricouri basic pentru bărbaţi - Cu ce stilizări se potrivesc?
Tricourile bărbăteşti reprezintă cea mai versatilă piesă vestimentară pe care aceştia o pot include în orice tip de ţinută. Purtate pe sub cămăşi, pulovere sau hanorace, în combinaţii cu blugi sau pantaloni trei sferturi, în ţinute de plajă sau sport, tricourile basic nu ar trebui să lipsescă...

Lifestyle

1


DC Media Group Audience