TM2023: TNTm pune în vânzare bilete pentru spectacolul 'The Infernal Comedy', cu actorul John Malkovich

Data publicării:
TM2023. Palatul Culturii din Timisoara/ foto Agerpres
Descriere foto: TM2023. Palatul Culturii din Timisoara/ foto Agerpres

Teatrul Naţional din Timişoara (TNTm) invită publicul din ţară şi din întregul spaţiu european la spectacolul "The Infernal Comedy" de Michael Sturminger, avându-l ca protagonist pe actorul american John Malkovich, cele două reprezentaţii fiind programate în Sala Mare a TNTm, în zilele de 20 şi 21 iulie.

Biletele se pot cumpăra exclusiv online, de pe site-ul TNTm.

Prin întâlnirea cu starul american, dar şi cu renumita orchestră a Academiei din Viena dirijată de Martin Haselbock, precum şi cu sopranele Susanne Langbein şi Chen Reiss, Teatrul Naţional Timişoara se deschide larg în anul Timişoara - Capitală Europeană a Culturii unui public internaţional de teatru pentru care nu există distanţe şi nici graniţe, arată un comunicat al TNTm, remis, vineri, AGERPRES.

Spectacolul va fi prezentat în cadrul Anotimpurilor FEST-FDR, parte din traseul Vocile oraşului/ Atelierul Identitate din cadrul Programului Cultural "Timişoara-Capitală Europeană a Culturii 2023".

"The Infernal Comedy" este un eveniment teatral realizat prin contribuţia financiară esenţială a unor sponsori privaţi, cu implicarea Asociaţiei Timişoara 2023 - Capitală Europeană a Culturii, ca formulă principală de antreprenoriat cultural, esenţială în dezvoltarea prin arta teatrului a culturii, a educaţiei, a civilizaţiei şi, pe termen lung, a comunităţii şi a societăţii, relatează Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Timisoara 2023


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel