TM2023. Evenimentele săptămânii din cadrul Programului Timișoara - Capitală Europeană a Culturii

Data publicării:
TM2023. Palatul Culturii din Timisoara/ foto Agerpres
Descriere foto: TM2023. Palatul Culturii din Timisoara/ foto Agerpres

Timișoara, la nesfârșit:  Aplaud. Iubesc. Visez. Mi-e dor. Revin. O am în gând. Poate unii dintre voi au spus cel puțin o dată asta despre Timișoara. Și dacă da, și dacă nu, în această săptămână e  un moment bun s-o (re)descoperiți. Aveți mai jos un program detaliat.


Pe noi o să ne găsiți peste tot, iar voluntarii noștri vor fi pregătiți să vă ajute să vă descurcați în noianul de întâmplări și locuri. O să mergem și la concerte - pentru că sunt printre noi fani declarați și Jessie J, și Katie Melua, și Roisin Murphy, și ne place și Delia. O să încercăm și experiența oferită de Muzeul „Corneliu Mikloși”, o să ajungem și pe la Cinema Victoria, o să fim și acolo, și dincolo, atât cât vom putea, fiindcă - iar -  e tare greu de ales. 

Și mai e ceva: dacă n-ați stat în casă anul acesta, dacă ați ieșit și ați testat câte ceva din ce s-a întâmplat, ați contribuit enorm la povestea care urmează. Aceea a anilor care vin, când Timișoara va trebui să crească, să se obișnuiască să aibă luminile reflectoarelor pe ea, să nu mai facă aceleași greșeli și să strălucească. La nesfârșit.

 

 

Timișoara 2023, călătoria continuă

7 - 10 decembrie
Piața Unirii & alte locuri din oraș

Am ajuns la finalul, cel din punct de vedere oficial, al unui an  special pentru Timișoara. În 2023 am fost împreună parte din povestea Capitalei Europene a Culturii, iar acum avem ocazia să reflectăm asupra potențialului  pentru anii care vin. În perioada 7 - 10 decembrie, evenimentul „Timișoara 2023, la nesfârșit” explorează moduri de cultivare a memoriei, de celebrare a rezilienței și a spiritului curajos, deschis și avangardist al acestui oraș minunat. 

Vor fi concerte cu Jessie J, Katie Melua, Roisin Murphy, Delia și Emma, iar Piața Unirii se va transforma din nou într-un spațiu al bucuriei, în care putem petrece minute faine alături de prieteni. Pe scenă vor urca, alături de Katie Melua, într-un moment unic, cele 50 de fete care fac parte din corul pe voci egale al Liceului de Artă „Ion Vidu”. 

În programul oficial sunt peste 85 de evenimente - conferințe despre cultură și dezvoltare urbană, precum VectorTM, care aduce mai mulți experți la Cinema Victoria, spectacole, vernisaje, performance-uri, proiecții de film și, bineînțeles, petreceri la care sunteți așteptați să dansați până spre dimineață. În programul de mai jos sunt orele și locurile unde puteți găsi oamenii și întâmplările care vă interesează.

 

 

UPT Campus Creativ. Sau cum implici studenții în viața culturală a unui oraș

7 - 10 decembrie
ARCha, FAUT & alte spații

UPT Campus Creativ,  un program inițiat de Universitatea Politehnica și Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare, a animat într-un mod diferit, în acest an, viața studenților politehniști. Campusul UPT este un spațiu în care s-au născut, de-a lungul unui secol, istorii, roluri și semnificații. Proiectul UPT Campus Creativ și-a propus ca, pe durata a șase luni, să încerce să recupereze cât mai multe dintre ele și să contureze o identitate actuală a spațiului.

Peste 1.500 de oameni - studenți, cercetători, cadre didactice universitare, experți, elevi, 50 cadre didactice din preuniversitar - au fost implicați în acest proiect de pionierat care a găzduit expoziții, evenimente, ateliere, intervenții urbane și artistice. 

Loredana Gaiță, coordonatorul UPT Campus Creativ, le-a povestit colegilor noștri despre ce înseamnă, de fapt, ideea de a implica studenții în transformarea prin cultură a orașului. 

 

 

1978. Tomi Janežič, la prima montare în România

Spectacolul „1978”, în regia lui Tomi Janežič va avea premiera joi, 7 decembrie, într-o clădire a UPT, nefolosită de mulți ani. Vorbim atât despre ultima premieră a anului la Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, cât și despre cea dintâi montare a regizorului sloven în România.

„1978” face parte dintr-o serie de 12 spectacole reunite sub genericul Destin(y)ation, produse de teatre din mai multe țări pentru a fi prezentate în 2025 în Capitala Culturală Europeană Nova Gorica/Gorizia (Slovenia/Italia), unde s-a născut Tomi Janežič. Sunteți așteptați, așadar, să descoperiți un spectacol-fluviu, care vorbește despre România anilor 1970 și este o poveste despre comunismul dintr-un apartament românesc, conectat la evenimente locale și globale care fac legătura dintre Timișoara și Gorizia, ambele pe vremuri parte din Imperiul Habsburgic. 

Distribuţia: Balázs Attila, Borbély B. Emília, Császár Mónika, Czüvek Loránd, Jancsó Előd, Kiss Attila, Lajter Márkó Ernesztó, Mátyás Zsolt Imre, Simó Emese, Szőllősi Eszter, Vajda Boróka. Decorul este creat de Branko Hojnik, din Slovenia, iar costumele, de Marina Sremac, din Serbia.

Hai la Muzeul Apei! 

Proiectul „Muzeul Apei – racord la rețeaua culturală a Timișoarei” s-a desfășurat în a doua jumătate a anului, pentru activarea și includerea în circuitul cultural a vechii Uzine de Apă Urseni. Evenimentul de închidere va avea loc între 7 și 10 decembrie și include o conferință cu tema „Muzeele apei: reconversia patrimoniului industrial în spații pentru comunități sustenabile”, dar și un program cultural generos pentru publicul larg, în zilele de sâmbătă și duminică.

În jur de 20.000 de vizitatori au trecut, anul acesta, pragul Muzeului Apei, deschis în iunie. Principala clădire a vechii Uzine de apă nr. 1 este monument de arhitectură industrială, construit în stil Secession, după planurile arhitectului Székely László. Uzina a fost dată în folosință în 1914 și a funcționat până în 1991. De atunci a intrat în conservare.

 

 

 

Proiecția de gală a filmului „Phoenix – Povestea”

6 decembrie, ora 17
CJ Timiș, Sala Multifuncțională

Filmul „Phoenix – Povestea” este regizat de Cristian Radu Nema, care va fi și el prezent la proiecție, la fel ca liderul și fondatorul trupei, Nicu Covaci. Evenimentul este o încununare a parcursului pe care filmul l-a avut într-un turneu în peste 25 de orașe din țară și cinci capitale.

 

 

Vernisaj „Un an cu Pepiniera 1306”

6 decembrie, ora 18
Piața Victoriei - fosta florărie

O parte din plantele din Pepinieră rămân, o vreme în Piața Victoriei, într-un nou spațiu cultural. Fosta florărie găzduiește în următoarele luni expoziția „Un an cu Pepiniera 1306", cu și despre plante, oameni și oraș. Expoziția prezintă parcursul Pepinierei, de la concept la evoluția relației oamenilor cu orașul.

 

 

Suzana Fântânariu, o retrospectivă

7 decembrie, ora 16
Muzeul Național de Artă, Piața Unirii

Muzeul Național de Artă continuă seria de expoziții retrospective prin prezentarea Suzanei Fântânariu, una dintre cele mai importante artiste contemporane din România. Sunt peste 130 de lucrări în tehnici diverse, alături de fotografii, cataloage, broșuri, texte de autor etc.
 

 

 

Timișoara Rocks for Life

7 decembrie, ora 19
UBC 3 Iulius Town

Phoenix, Cargo, Mircea Baniciu și Implant pentru Refuz cântă pentru Timișoara și pentru pacienții de la Spitalul Județean „Pius Brînzeu”. Rock-ul este un simbol al spiritului Timișoarei, marcând istoria muzicii, dar și istoria României. Organizatorii concertului sunt Flight Festival, în parteneriat cu Iulius Town și Asociația „A. Mogoșeanu”.
 

 

 

Light Up the Sky – show de 250 de drone

7 decembrie, ora 22
Iulius Town

Spectacolele de drone în aer sunt evenimente în care dronele sunt utilizate pentru a crea spectacole vizuale impresionante. Dronele zboară simultan și sunt programate să „deseneze” forme geometrice, litere, figuri, să creeze diferite imagini și efecte luminoase sau să imagineze dansuri spectaculoase.
 

 

 

Patrimoniul sub reflectoare - XR

9 decembrie, ora 11
Experimentarium TM

Te interesează ultimele inovații în tehnologii digitale? Ai vrea să participi la experimente de fizică și chimie? Ai vrea să descoperi cultura și patrimoniul Timișoarei în lumea digitală? Ești pasionat de tehnologii de realitate virtuală și de realitate mixtă?
 

 

 

Timișoara. Harta secretă și... dulce

9 decembrie, ora 16
Cinema Victoria, str. C. Porumbescu

„Cafeină pe Bega” surprinde câteva momente spectaculoase din istoria cafenelelor în Timişoara. Programul continuă cu episodul „Cetatea dulce”, care pornește de la povestea machetei dulci a cetăţii Timişoara oferită în 1716, la Viena, prinţului Eugen de Savoya.
 

 

 

 

Concert Bălănescu Quartet

9 decembrie, ora 17
Centrul Reformat Noul Mileniu

Alexandru Bălănescu este un compozitor prolific, precum și unul dintre cei mai vizionari și mai interesanți violoniști ai timpului nostru. A colaborat cu artiști precum Kraftwerk, Pet Shop Boys, Ornette Coleman, John Surman, Goldfrapp, Depeche Mode sau Grace Jones.

 

 

 

Decembrie 89 – Drumul spre Europa

10 decembrie, ora 18
Cinema Victoria, str. C. Porumbescu

Proiecția filmului „Timișoara: Decembrie 1989”, regizat de Ovidiu Bose Paştină, va fi urmată de un dialog la care vor lua parte Vasile Popovici, Cătălin Ranco Pițu, Corneliu Vaida, Geanina Jugănaru și David Secoșan.

 



Miercuri, 6 decembrie

Expoziție Retracing Bartok 2023, Consiliul Județean Timiș, ora 12
Revoluția NanoArt, Biblioteca UPT, ora 15
Pentru mine tu ești Ceaușescu, Cinema Victoria, ora 16
Japan Culture Workshop, FITT, ora 18
De ce mă cheamă Nora, când cerul meu e senin, Cinema Victoria, ora 18,30
Lectură performativă în cadrul expoziției Ioana Nemeș – Rituals, Keepers and Storms, cu Mirela Iacob, ArtEncounters, ora 19
Concert de colinde tradiționale românești „Îmbucură-te, om bun”, sala Capitol, ora 19
Rock karaoke, M2 event venue, ora 19
Mata Hari, Teatrul Național Timișoara, ora 19
Science & Wine #4 - Logistica – Supply Chain Management, ARChA, ora 19,30
De ce scriu ăștia pe pereți? - premieră, Cinema Victoria, ora 20,30
Little Boys (power rock – Italy), Manufactura, ora 22

Joi, 7 decembrie

Vremea de mâine | Forecast, Bastion 1, ora 00
Harababura Vintage Fair, Centrul de Proiecte, ora 12
Conferință „Muzeele apei: reconversia patrimoniului industrial în spații pentru comunități sustenabile”, Muzeul Apei - Pavilion, ora 10
Expoziția Retracing Bartok 2023, Consiliul Județean Timiș, ora 12
Vernisaj expoziție „Aluviuni și termocline”, curator Sașa Stoianovici, Muzeul Apei – Pavilion, ora 16
Robin & the Backstabbers, concert special pentru elevi și studenți, D’arc, ora 17,30
Holly & Jolly Ceramics – Atelier de decorațiuni de Crăciun, MYAH, ora 17
Vernisaj / Moulding Nature – provocări conceptuale asupra mediului în Timișoara, Bastionul Theresia, ora 17
Sound of silence, Galeria 5, ora 17
Lansarea numărului special al revistei ARTA, #62–63/2023, dedicat Capitalei Europene a Culturii, ArtEncounters, ora 18
Gernik Art Camp XXI, Galeria Brăteanu, ora 18
Descoperind empatia – empatia în comunicare, Faber, ora 18
Vernisajul expoziției „Să reconstruim ce s-a pierdut”, ediția a doua, Bastion 3, ora 18
Gala Comunității Timișoara 2023, Cinema Timiș, ora 18
Concert Benson Joel Mixtapes | Lights on Bega, Pământul plutitor – Flora, ora 18
Castelul Crăiței, Cinema Victoria, ora 18,30
Concert în oraș, M2 event venue, ora 19
Jazz&Theatre Cafe - ediția a 7-a, Daily Iulius Mall, ora 19
Vernisajul expoziției „Istorii din ‘89 în benzi desenate”, Biblioteca UPT, ora 19
Micul Prinț – spectacol pentru oameni mari, sala Capitol, ora 19
Oglindiri în peliculă, vernisaj expoziție foto, Casa Studenților, ora 19
O fată pe nume Dochia, Cristina Bordeanu, la Teatrul Auăleu, ora 19
Drag Cabaret Live Beni Mihai, Nemesis Art Club, ora 20
Thespis: 7 vieți fără tine, Casa Studenților, ora 20
Spin the Bottle #44 w/ Kenzo, Reciproc,  ora 20
Vernisaj expoziție de grup „Copy contact”, Casa Studenților, ora 20
K-pop party experience, Crush drink & dance, ora 20
Robin and the Backstabbers, D’arc, ora 20,30
Frunze căzătoare, Cinema Victoria, ora 20,30
Concert Emeric Imre, The 80s Pub, ora 21,30

Vineri, 8 decembrie

Vremea de mâine | Forecast, Bastion 1, ora 00
Vector TM: Cultura ca practică urbană, Cinema Victoria, ora 9
Conferință „Muzeele apei: reconversia patrimoniului industrial în spații pentru comunități sustenabile”, Muzeul Apei - Pavilion, ora 10
Workshop competențe digitale în cultură și industriile creative, Centrul de Conferințe al UPT, ora 10
Revoluția de la Timișoara: dialog cu Vasile Popovici, Liceul JL Calderon, ora 11
Expoziție Retracing Bartok 2023, Consiliul Județean Timiș, ora 12
Harababura Vintage Fair, Centrul de Proiecte, ora 12
Cum se iau decizii în contextul transformării urbane prin cultură, Cinema Victoria, ora 12
Memoria zilei de 17 decembrie: tur ghidat cu Marcel Tolcea, CJ Timiș, ora 13
Lansare de carte – Bani și libertate, UVT, ora 14
1978, fosta Facultate de Hidrotehnică a UPT, Calea Ghirodei, nr. 32, ora 15
Artist Talk: Istorii din ‘89 în benzi desenate, Biblioteca UPT, ora 16
Performance Apparatus 22 – „Clouds on the ceiling” (Nori pe tavan), în cadrul expoziției Ioana Nemeș „Rituals, Keepers and Storms”, ArtEncounters, ora 17
MYAH’s LuXe-mas Market, MYAH, ora 17
Concert de iarnă, cu studenții cursului de jazz de la Facultatea de Muzică, Bastionul Theresia, ora 17
Zona& expoziții, Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi”, ora 17,30
Performance „Moving Landscapes”, QUARTO – Anna Mesquita și Landro Zappala, Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi”, ora 18
European Cinema Night: Dragoste la foc mic, Cinema Victoria, ora 18
Conferințele de la Timișoara: Marile prietenii, CJ Timiș, ora 18,30
Performance „IV” – Serafine 1989, Muzeul de Transport Public „Corneliu Mikloși”, ora 19
Live Mix Klangphonics, Piața Unirii, ora 19
Concert simfonic, dirijor: Jan Willem de Vriend, solist: Sebastian Boehren – vioară, Filarmonica Banatul, ora 19
Napoleon, Cinema Timiș, ora 19
Livada de vișini, Teatrul German de Stat, ora 19,30
Concert live Delia, Piața Unirii, ora 19,55
Concert Ricardo Caria, Porto Arte, ora 20
Concert Dragoș Moldovan acustic 80s rock live, Manufactura, ora 20
Concert live Katie Melua, Piața Unirii, ora 21,10
Jazz in the Hub / Session #1, Escape Underground Hub, ora 22
Harababura after, Pixel TM, ora 22
Spectacol de acrobație aeriană „Roza vânturilor” – Sonics, Piața Unirii, ora 22,15
VikingsTribe 23 presents Northern Lights, Hamei, ora 23

Sâmbătă, 9 decembrie

Vremea de mâine | Forecast, Bastion 1, ora 00
Zona& expoziție, Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi”, ora 9,30
(Super)Natural Writing - Atelier de jurnalism de mediu, cu Patricia Cîrtog, Muzeul Apei – Sală strung, ora 10
Lansarea cărții „Zona Festival”, editată de Ileana Pintilie, Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi”, ora 10
Practicile culturale, factori de modelare a politicilor publice și a dezvoltării urbane, Cinema Victoria, ora 10
MYAH’s LuXe-mas Market, MYAH, ora 11
Spectacol de teatru pentru copii „Sticluța”, Asociația Teatru pentru Tine, Muzeul Apei – Pavilion, ora 11
Recital educativ: Miracolul muzicii pentru bebeluși (0-2 ani), Filarmonica Banatul, ora 11
Performance-uri: Dan Perjovschi, Lia Perjovschi, Teodor Graur, Muzeul de Transport Public „Corneliu Mikloși”, ora 11,30
Expoziție Retracing Bartok 2023, Consiliul Județean Timiș, ora 12
Harababura Vintage Fair, Centrul de Proiecte, ora 12
Eroi fără glorie, UVT, ora 12
O linie de la A la B și viceversa. Atelier de desen conceptual, MV, ora 12
Cum facem legătura între politici, politică și practici culturale, Cinema Victoria, ora 12
Atelier pentru educatori: Cele 18 găleți de apă sau Ce-mi aduce râul Timiș?, Asociația SNK, Muzeul Apei – Pavilion, ora 13
Atelier de desen Muzeul Apei în viitor, cu Brîndușa Havași și Carmen Săndescu, Muzeul Apei – Sală strung, ora 13
Revoluția pe înțelesul tinerilor, UVT, ora 13
Tur ghidat - Drumul apei în Timișoara (în engleză), Muzeul Apei, ora 14
Tur ghidat special realizat de Diana Marincu & Kilobase Bucharest, curatorii expoziției Ioana Nemeș „Rituals, Keepers and Storms”, ArtEncounters, ora 15
Mattika - ateliere de experimentare pentru copii curioși, cu Irma Baloi, Muzeul Apei – Sală strung, ora 15,30
Atelier de lectură și creativitate „Călătoria castorului Aristide”, cu Victoria Pătrașcu, Muzeul Apei – Pavilion, ora 16
Conversații în „Răsucirea” cu Călin Dan, Celia Ghyka, Daciana Vuia, Smaranda Vultur, Robert Velescu, Kunsthalle Bega, ora 16
Gala excelenței bănățene 2023 –  ediție aniversară 10, Opera Națională, ora 16
Lansare de casetă audio & Vernisaj ANALOGIC | Analog Mania XI, Casa Tineretului, ora 18
Moș Crăciun pe motocicletă XVII, Road Patrol MC România, ora 16,45
Concert live Jose Gonzalez, Cinema Timiș, ora 17
Atelier de artă decorativă Apa și norii, cu Cornelia Kirali, Muzeul Apei – Pavilion, ora 17,30
Zona& - program de performance, expoziție, Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi”, ora 17,30
Performance Elvisey Pisică, Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi”, ora 17,30
Performance „Despre incredibila permeabilitate a materiei”, Alexandra Gîrbea, Uțu Pascu, Sergiu Catană, Muzeul Apei – Casa Pompelor, ora 17,30
Stand-up cu Anisia, Serghie, Gabi Dumitriu și Moise – „Moldoveni, vidi, vici”, Teatrul Merlin, ora 17,30
Performance: ILYICH, Muzeul de Transport Public „Corneliu Mikloși”, ora 18
Polycorpus by Alina Tofan, Digital: Canvas, ora 18
Performance DJ Vasile, Kunsthalle Bega, ora 18
Thespis: Conducătorul urât de toată lumea, Casa Studenților, ora 18,30
Performance: Manuel Pelmuș, Muzeul de Transport Public „Corneliu Mikloși”, ora 18,45
Discuție cu artiștii Alexandra Gîrbea, Uțu Pascu, Sergiu Catană, Muzeul Apei – Pavilion, ora 19
Concert Emaa, Piața Unirii, ora 19
Vernisaj / Learning Through Twisting, Kunsthalle Bga, ora 19
Re(collection) – cină comunitară, Bastionul Theresia, ora 19
A Night of Underground Madness – Angerseed + Crowhill Tales, Manufactura, ora 19
Recital vocal „Cum cantico -  cum jubilo” / Ansamblul Vox Nostra (Berlin), Domul Romano-Catolic, ora 19
Săptămâna luminată – premieră, Teatrul Național Timișoara, ora 19
Concert live Róisín Murphy, Piața Unirii, ora 20
Concert Maria Gheorghiu & Radu Gratianu, Porto Arte, ora 20
Umbra lui Caravaggio, Cinema Victoria, ora 20
Stringray, concert live, Josefin Pub, ora 20,30
Bosquito live, M2 event venue, ora 21
The Cyclist Conspiracy + Dunavski Buzukije, Nemesis Art Club, ora 21
Concert live Jessie J, Piața Unirii, ora 21,15
Deathbycoconut, Mononom, ora 22
Ador TM2023 Party, Bastionul Theresia, ora 22
Cyclic X Undertheivy pres. Kollectiv Turmstrasse- Unity of Opposites Tour, CRAFT, ora 22
TakeOver 2.0, Campus Creativ, ora 22
Take Off | TakeOver 2.0, Facultatea de Electronică și Telecomunicații, ora 22
Dirty disco | TakeOver 2.0, FAUT, ora 22
Neon Madness | TakeOver 2.0, Campus Creativ, ora 22
Totally Spice Party, Bastion 3, ora 22
Astronaut Kru VS Frenky SS, Hamei, ora 23
SSS – Timișoara w/NTHR, FILTRACK, GXXXGX, WIZARD, DONU D, Escape Underground Hub, ora 23

Duminică, 10 decembrie

Vremea de mâine | Forecast, Bastion 1, ora 00
Hatha Yoga cu Nico, Muzeul Apei – Pavilion, ora 10
Atelier de reciclare creativă, cu Roxana Rusu, Muzeul Apei – Sală strung, ora 11
MYAH’s LuXe-mas Market, MYAH, ora 11
XR Show Patrimoniul sub reflectoare, Experimentarium TM, ora 11
Teatru de păpuși: Magazinul fermecat, Iulius Town, ora 11
Expoziția ANALOGIC | Analog Mania XI, Casa Tineretului, ora 11
Mattika - ateliere de experimentare pentru copii curioși, cu Irma Baloi, Muzeul Apei – Pavilion, ora 11,30
None – Când pietrele vorbesc, Muzeul de Transport Public „Corneliu Mikloși”, ora 11,30
Expoziție Retracing Bartok 2023, Consiliul Județean Timiș, ora 12
Harababura Vintage Fair, Centrul de Proiecte, ora 12
Călătorie în Groenlanda - construim un iglu, cu Ioana Botea, Muzeul Apei – Pavilion, ora 13
Atelier de brățări Mesajul apei, cu Liza din Ucraina, Muzeul Apei – Sală strung, ora 13
Tur ghidat - Drumul apei în Timișoara (în română), Muzeul Apei, ora 14
Zona& - program de performance, expoziție, Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi”, ora 14
Marea migrație, Cinema Victoria, ora 14
Tur ghidat în expoziția Zona&, susținut de Corina Oprea, Ileana Pintilie, Magda Radu, Muzeul de Transport Public „Corneliu Mikloși”, ora 14,30
Atelier de artă decorativă Apa și norii, cu Cornelia Kirali, Muzeul Apei – Sală strung, ora 15
1978, fosta Facultate de Hidrotehnică a UPT, Calea Ghirodei, nr. 32, ora 15
Lectură performativă – Toate lucrurile vor rămâne în același stup, La Două Bufnițe, ora 16
IN : V Z B L # portret de Artivist, Cinema Victoria, ora 16
Les Gardiennes de la planète, Cinema Timiș, ora 17
Performance Despre incredibila permeabilitate a materiei, Alexandra Gîrbea, Uțu Pascu, Muzeul Apei – Casa pompelor, ora 17,30
Spectacolul Patrimoniul sub reflectoare – Femei ale viitorului, ARCha, ora 18
Concert Joe Jazz Junktion feat. Maria, Muzeul Apei – Pavilion, ora 19
Visul, Cinema Timiș, ora 19
O scrisoare pierdută, Teatrul Național Timișoara, ora 19
Dragonul, Teatrul German de Stat, ora 19,30
Full House Brew Crew, Closed Book, Nemesis Art Club, ora 20
Concert de Advent și Crăciun cu soliști, cor și orchestră, Domul Romano-Catolic, ora 20



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Timisoara 2023


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel