Tipul de masaj care ține gripa deoparte. Ce spun specialiștii

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Specialiștii au explicat care sunt beneficiile masajului cu pietre calde.

Masajul cu pietre calde este una dintre terapiile pe care specialiștii în masaj le recomandă în patologiile de sezon. Masajul cu pietre calde contribuie la revitalizarea fizică, emoțională și psihică. De asemenea, această terapie vine cu rezultate excepționale în stările de epuizare fizică și mentală cauzate de volumul prea mare de lucru și de suprasolicitare.


Mai mult decât atât, există studii clare care susțin că masajul cu pietre calde are beneficii reale asupra imunității și calități somnului.

„Prin masajul cu pietre calde se urmărește îmbunătățirea fluxului energetic în întreg organismul, stimulând astfel circulația sangvină și limfatică. Atunci când circulația sangvină crește, crește și procesul de detoxifiere al ficatului și rinichilor, aceasta generând echilibrul întregului organism”, explică Dan Bujor, mastertrainer masaj cu bambus.

Te poate interesa și: Opt alimente sănătoase care pot fi și toxice. Specialiștii trag un semnal de alarmă


Masajul cu pietre calde ține gripa deoparte


Rocile vulcanice, prin încălzirea lor la aproximativ 40 - 50 grade celsius, înmagazinează o cantitate importantă de energie benefică.
Prin masaj, întregul organism preia această energie, care se duce la fiecare celulă din organism prin meridianele energetice. În acest fel, sunt neutralizate energiile negative acumulate în corp de a lungul timpului, se elimină dizarmoniile, stresul și se reface echilibrul întregii ființe.

Te poate interesa și: Antrenorul vedetelor, secretele siluetei. Cum i-a transformat Vlad Burghelea pe Codin Maticiuc și Smiley: „Cel mai bun sfat pe care-l pot da este...”

 

Masajul cu pietre calde. Cinci beneficii reale asupra organismului tau


- detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor de la suprafața pielii;
- îmbunătățirea activității sistemului limfatic și sangvin;
- îmbunătățirea afecțiunilor osteo-articulare;
- diminuarea spasmelor musculare;
- reducerea sau eliminarea durerilor acute sau cornice.

În plus, această perioadă a anului în care ne aflăm este la rându-i o indicație pentru masajul cu pietre calde. Sistemul imunitar evident scăzut în timpul iernii, organismul epuizat, readaptarea la alte temperaturi fac ca susținerea cu care vine acest tip de tratament să fie una de bun augur, evident.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel