Tily Niculae, motivul pentru care refuză să mai joace în seriale: „Mi se pare că este o foarte mare cămătărie”

Data publicării:
Tily Niculae, instagram
Descriere foto: Tily Niculae, instagram

Tily Niculae a dezvăluit motivul pentru care nu mai vrea să joace în seriale.

Tily Niculae s-a remarcat în producțiile de televiziune încă de pe băncile liceului. Frumoasa actriță a făcut echipă cu laura Cosoi și Dana Rogoz, în celebrul serial „La bloc”. Mulți se așteptau ca actrița să joace în continuare în seriale, însă lucrurile nu au stat așa. Ulterior, vedeta a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să mai joace. Aceasta este de părere că actorii nu sunt plătiți la adevărata lor valoare.

Tily Niculae, motivul pntru care nu mai joacă în seriale

„Nu. Este un lucru de care nu îmi este dor. Cumva, a mâncat o perioadă din viața mea când eram necoaptă și nu îmi doream, cum nu îmi doresc nici acum, conceptul de a fi, de a ieși. Asta a venit natural prin prisma liceului unde eram, Dinu Lipatti. Au venit și m-au recrutat pentru un casting și practic așa a început. A urmat facultatea. Faptul că am avut ocazia să trăiesc lucrurile acestea de tânără și să văd ce înseamnă m-a făcut să realizez că nu ai cum să lipsești de acasă câte 18 ore și să ai o mare familie fericită. Oricum, ca să ai o mare familie fericită trebuie să muncești. Întotdeauna sunt urcușuri și coborâșuri și trebuie să ajungi la un echilibru”, a declarat Tily pentru ego.ro.

Tily Niculae a mărturisit că actorii din România nu sunt plătiți ca cei din străinătate. Mai mult decât atât, actrița a precizat faptul că și-a pus familia pe primul loc.

„Cumva, am muncit foarte mult cu mine pentru a trece de această frustrare, de faptul că nu pot să le am pe amândouă. Mi-am dorit copiii și familia. Eu vin dintr-o familie stabilă emoțional, părinții mei reprezintă idealul. Am zis că de muncit, muncești oricând, facturile trebuie plătite. Nici nu suntem ca în afară să zici: «Mamă, am făcut un proiect și trăiesc bine după din drepturi de autor». Mi se pare că este o foarte mare cămătărie, ca să zic așa, pe ce înseamnă zona de artist și ce reprezintă partea de remunerație și investiție. Eu am zis mereu că arta nu are preț, dar, cumva, cineva ni-l stabilește sub demnitatea noastră”, a mai spus aceasta.

Tily Niculae: „Am primit ofertă de un euro pe replică și erau 50”

Vedeta a povestit că a primit o ofertă de 50 de euro pentru un proiect, iar pentru fiecare replică era plătită cu un euro.

„Am primit ofertă de un euro pe replică și erau 50. Nu are legătură (n.r. – cu faptul că este cunoscută). Acestea sunt prețurile în piață. Eu nu încurajez consumerismul, să cumpărăm haine muncite de indieni și de chinezi din mass-market. Ei muncesc pe brânci ca noi să ne bucurăm de un cost cât mai mic. Cumva, nu este corect. Am zis: Bine, ce pot să fac? Pot să nu întrețin treaba aceasta. Am ales să fac alte proiecte prin care să mă valorific și să îmi dau propria valoare prin costurile pe care le consider și sunt decente, dar și care îmi permit să îmi cresc familia”, a mărturisit vedeta pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Tily Niculae, confesiuni tulburătoare despre perioada în care filma pentru serialul „La Bloc”: „Nu ai cum să uiți foametea, frigul, orele în care veneam la platou”

Cum l-au transformat problemele de sănătate pe Daniel Onoriu. Fostul pilot de curse a îmbătrânit prematur



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel