Cum l-au transformat problemele de sănătate pe Daniel Onoriu. Fostul pilot de curse a îmbătrânit prematur

Data publicării:
Sursa foto: Daniel Onoriu, captură TV/ La Măruță
Descriere foto: Sursa foto: Daniel Onoriu, captură TV/ La Măruță

Daniel Onoriu a făcut confesiuni cutremurătoare despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Fostul pilot de curse s-a transformat radical.

Daniel Onoriu a stat față în față cu moartea. Fostul pilot de curse a fost în comă timp de 55 de zile, în urma unor complicații apărute după operația la stomac. Sportivul ajunsese să cântărească 114 kilograme, iar dorința de a slăbi l-au împins să ceară ajutorul medicilor din Turcia, pentru a-l opera. Onoriu a fost supus unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului - gastric sleeve, însă rezultatul a fost unul aproape tragic. Complicațiile apărute în urma intervenției l-au adus în comă pe sportiv, care a stat timp de 55 de zile inconștient.

Daniel Onoriu, confesiuni cutremurătoare despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, Daniel Onoriu a făcut vorbit despre momentele grele prin care a trecut. Fostul pilot de curse a povestiti că medicii au fost rezervați în privința lui și doar o minune a putut să-l salveze.

„Totul a început pe Facebook, unde am văzut o reclamă (n.r. – referitoare la operația de micșorare a stomacului). Aveam 115 kilograme și am vrut să slăbesc, ceea ce am și reușit, pentru că acum am 71 de kile. Am ajuns în luna noiembrie în Turcia, mi-am luat avion, am plecat acolo împreună cu soția mea. Am ajuns acolo, după care totul ok. Am ajuns la spital, care arăta ca la NASA, pe cuvântul meu. Cel mai frumos…lux suprem. Am ajuns acolo, mi-au făcut analize o grămadă de ore, după care m-au operat în următoarea zi. M-am trezit după două-trei zile și am plecat acasă împreună cu nevastă-mea. La aeroport, soția a cerut scaun cu rotile, nu puteam să merg. Pe drum, în taxi, simțeam orice gropiță, denivelare, parcă îmi dădea ceva în burtă.

Daniel Onoriu: „Am început să plâng ca un copil”

De la aeroportul din Turcia mi s-a rupt filmul. Nu mai știu nimic. Tot ce povestesc știu de la soția mea. Am ajuns acasă, după două zile, am căzut și am vomitat 2 litri de sânge pe gură. Nevasta nu știa cum să reacționeze. M-a luat ambulanța, m-a dus la Urgențe, unde mi s-a făcut endoscopie. Aveam tensiunea 7. Dacă îmi făceau anestezie, muream pe loc, pentru că nu mai aveam aer. Am făcut pe mine de durere. M-au operat din prima, stomacul meu era deja mic, dar mi l-au tăiat și mai mult, ca să-l coase. Totul s-a întâmplat pe viu. Eu nu mai știu durerile mele, doar Dumnezeu le știe. Diagnosticul primit a fost stomac rupt. Nu știu de ce. M-au operat și am stat 55 de zile în comă. Când mi-am dat seama ce mi s-a întâmplat, am început să plâng ca un copil.”, a spus Daniel Onoriu.

Fostul pilot de curse a îmbătrânit prematur

Ororile prin care a trecut l-au transformat radical pe Daniel Onoriu. Mult mai slab, cu părul cărunt, fostul pilot de curse a mărturisit că problemele prin care a trecut l-au apropiat de cele sfinte, astfel că s-a pocăit.

 „Să vezi câte operații am pe mine…Și acum îmi este greu să merg. Pot să mănânc două guri. M-am dus viu (n.r. – în Turcia) și am venit mort.(...) M-am făcut penticostal. Eu cred în Dumnezeu, doar Dumnezeu mi-a dat viață” , i-a spus lui Cătălin Măruță. 

Citește și: Laurențiu Reghecampf, SUMA fabuloasă pe care o primește la noua echipă de fotbal. Este de aproximativ 3 ori mai mare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel