Tily Niculae, confesiuni tulburătoare despre perioada în care filma pentru serialul „La Bloc”: „Nu ai cum să uiți foametea, frigul, orele în care veneam la platou”

Viața de actor poate părea strălucitoare și fabuloasă, dar Tily Nuculae este aici pentru a ne explica ce înseamnă cu adevărat să filmezi pentru un serial de televiziune. Vedeta spune că a îndurat foamea și frigul pe platourile de filmare ale serialului „La Bloc”

Tili Niculae s-a remarcat în producțiile de televiziune încă de pe băncile liceului. Frumoasa actriță a făcut echipă cu laura Cosoi și Dana Rogoz, în celebrul serial „La bloc”. Deși a fost o perioadă de glorie din punct de vedere profesional, vedeta își amintește cu un gust amar acele vremuri. 


Tily Niculae recunoaște că s-a confruntat cu foarte multe probleme în timpul filmărilor. Vedeta a fost nevoită să îndure foamea, dar și frigul de pe platourile de filmare.

„Nu ai cum să uiți foametea, frigul, orele în care veneam la platou. Țin minte că venea Laura să mă ia, eu eram varză. Radu Dragomir țipa la mine, nu pot să îi zic soțul Danei, pentru că eram cu șervețele. Aveam un talent fantastic de a răci”, a povestit Tily Niculae la emisiunea „La Măruță”.

 

Sacrificii uriașe pentru rolul din La Bloc

 

Mai mult, actrița spune că lipsa sa de experiență își spunea cuvântul. laura Cosoi era mai mare ca ea, iar Dana Rogoz era pe platourile de filmare încă din copilărie, când juca rolul Abramburicăi în emisiunea Abracadabra. În schimb, Tily Niculae spune că îi era extrem de greu să își gestioneze timpul și că lipsea foarte mult de la ore. De asemenea, ea aratat trei examene pentru permisul auto din cauza filmărilor. 

„Nu aveai timp să mănânci, nu aveai timp să te duci la baie, aveam un fel de mici crize. Eu vorbeam pentru mine. Băi, ție ți se părea normal? Eu nu ajungeam la facultate. Se tot schimba programul, de 3 ori nu am putut să ajung la examenul auto.

Erau sacrificii, să nu ne aducem aminte. Nu e vorba de optimism, e vorba de realitate. Acum am niște contracte beton, nu se mai schimbă niciun program. Eu nu pot să duc așa ceva. Pe mine m-a marcat, Laura era mai mare. Eu nu m-am întâlnit cu colegii mei niciodată.

Eu eram de vârstă cu Dana, dar ea a început altfel. Ea începuse de mică, era o normalitate. Pe mine m-au luat de băncile liceului. Te-ai băgat în ceva ce nu știai în ce te bagi. Cu siguranță au fost lucruri mai bune decât rele.”, a mai spus Tily Niculae în emisiunea de la PRO TV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 04 ian 2022, 10:38 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience