Theo Rose și iubitul ei, Alex Leonte, s-au despărțit. Artista este deja într-o nouă relație: ”Altcineva a apărut în viața mea”

Theo Rose și Alex Leonte și-au spus adio, după mulți ani de relație.

Theo Rose a uimit pe toată lumea în această dimineață, venind cu vestea momentului. Artista și iubitul ei, Alex Leonte, și-au spus adio. Chiar dacă, de-a lungul timpului, au apărut mai multe zvonuri în spațiul public conform cărora cei doi s-ar fi despărțit, de data aceasta informația a fost confirmată chiar de celebra solistă pe contul ei personal de Instagram. Mai mult, vestea care a șocat pe toată lumea este că Theo Rose este deja implicată într-o nouă relație, semn că acesta ar fi fost principalul motiv pentru care s-ar fi produs despărțirea. În cele din urmă, artista le-a spus fanilor că nu ar fi vrut să dea această veste acum, încă "cineva" și-a dorit să-i facă rău.

”A apărut un articol în care reiese că reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit, a urmat. Cineva nu și-a dorit ca mine discreție și a dat acest pont la presă. știind ce urmează. ”, a spus Theo Rose pe contul ei personal de Instagram.

Theo Rose, de la muzică, la actorie: ”Fur meserie de la toți”. Artista face parte din noul serial de pe Pro TV

De ce s-au despărțit cei doi

Theo Rose a ținut să clarifice faptul că nu a fost vorba despre înșelat între cei doi, ci pur și simplu lucrurile nu mai funcționau de mult timp în cuplul lor. Mai mult, artista spune că fostul ei partener știa deja despre actuala ei relație.

”Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Ne-am despărțit pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de Anghel, l-am pus în temă cu tot ce trebuie, am fost cât se poate de sinceră cu el, el poate confirma. Nu am vrut acum să spun în presă, a venit chestia asta ca un topor. Eu vă spun că n-am păcat în situația asta. Nimeni nu are cu ce să mă atace, deși s-a vrut. Abia aștept să vă spun toată povestea, o să vă placă finalul, chiar dacă pare nedrept, ele s-au întâmplat de ceva timp și am avut timp să ne obișnuim cu situația. Eu simt că sunt exact acolo unde am vrut, sper să fie și el bine.”, a continuat artista.

Cine este noul partener al artistei

După cum a anunțat chiar ea pe instastory, Theo Rose se află acum într-o relație cu Anghel Damian, actor, regizor, scenarist. Acesta are vârsta de 30 de ani și este implicat, la fel ca și cântăreața, în serialul Clanul, de pe Pro TV. Chiar dacă încă nu se știe cum s-au cunoscut, fanii speculează că platoul de filmare ar fi fost locul care a aprins scânteia dragostei. Cu toate acestea, artista a promis că va reveni curând cu noi vești. 

Theo Rose: „Am trăit săptămâni întregi doar cu 50 de lei”. Cum arăta viața artistei înainte de celebritateGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 01 aug 2022, 10:25 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience