Theo Rose, de la muzică, la actorie: ”Fur meserie de la toți”. Artista face parte din noul serial de pe Pro TV

Data publicării:

Theo Rose va juca în noul serial de pe Pro TV, „Clanul”.

Theo Rose face parte din distribuția serialului „Clanul”, de pe Pro TV. Cântăreața va împărți platoul de filmare cu nume mari din cinematografia românească, precum Carmen Tănase, George Mihăiță, Jojo, Vladimir Drăghia și mulți alții. Dacă ceilalți actori au deja experiență în acest domeniu, îndrăgita artistă se află la primul ei proiect de acest gen. Astfel, Theo Rose spune că încearcă cu orice preț să fure meserie de la toți actorii cu experiență și să învețe cât mai mult.

„Dumnezeu mai știe… Aș rămâne tot la cântăreață, căci actriță sunt la început. Sunt susținută puternic. Toată lumea e alături de mine. Fur meserie de la toți. E o ocazia bună de a învățat de la toată lumea”, a dezvăluit Theo Rose potrivit Fanatik.

„Învăț zici că fotografiez foile”

Partea bună în această nouă meserie, pe care Theo reușește să o facă foarte bine, este faptul că memoria o ajută să învețe textul imediat, fără prea mare efort.

„Am fost surprinsă să văd că rețin foarte ușor textul. Învăț zici că fotografiez foile. Am o memorie vizuală foarte bună. Cumva, ei mi-au explicat… Eu am venit nesigură nefiind conștientă cât de bine știu să facă niște chestii. Talentul mă face să reacționez cum trebuie.

Fac și eu ceva bine, bine pe aici. Vin cu textul învățat întotdeauna. Domnul George Mihăiță e tatăl meu în serial. Nu pot să mă fac de rușine când vin actorii cu textul învățat. N-am cum”, a precizat Theo Rose pentru sursa citată.

Cum reușește artista să-și gestioneze programul

Theo Rose are un program extrem de încărcat, astfel încât artista nu-și mai poate gestiona singură timpul, ci a fost nevoită să apeleze la ajutor. Chiar dacă a avut probleme de sănătate din cauza asta, solista spune că nu poate sta degeaba.

„Timpul meu nu e foarte organizat. Acum am în echipă oameni care țin foarte bine calendarul. Mă anunță: vezi că mâine de la ora cutare ai aia. Seara am spațiu pentru odihnă, să dorm alea 8 ore. Dacă nu dorm, sunt obosită. Mi-a fost rău de câteva ori. 

Am ieșit din stările de anxietate prin muncă. Eu am o imaginație bogată. Nu vrei să știi de câte ori am murit în mintea mea. Trebuie să am o ocupație constantă, altfel o iau razna”, a continuat Theo Rose.

Theo Rose: Anxietatea a început să se manifeste în momentul în care am simțit că se pune foarte mare presiune pe mine

‘’La mine anxietatea, respectiv atacurile de panică care nu au întârziat să apară, au început să se manifeste în momentul în care am simțit că se pune foarte mare presiune pe mine. Eu puneam presiunea asta pe mine într-un context cu niște oameni, cu cântat. Era o situație pe care eu o vedeam ca pe o mare oportunitate, așa mi-a fost și prezentată și eu atunci puneam foarte mare presiune pe mine ca oamenii de lângă mine să fie mulțumiți. Așa a început toată criza asta de anxietate la mine. Presiune a fost și din partea oamenilor, fără ca ei să intenționeze, sunt convinsă, dar eu așa am simțit, așa vă spun. Astfel s-a creat acest buton care e foarte ușor de apăsat. Se activează de fiecare dată când eu încep să mă stresez pentru ceva. O simt așa cum ia de la stomac și nu e bine. Dar de data asta pot să controlez, pentru că eu știu din ce cauză e, știu cum se manifestă și nu mă mai sperie. Frica asta nu se manifestă doar la nivel de gând, începe inima să îți bată accelerat, începi să respiri necontrolat, te strici la stomac, se întâmplă niște lucruri atunci când te apucă criza de anxietate. Atunci e foarte important să înveți să respiri’’, a povestit Theo Rose pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel