Anghel Damian, gest neașteptat față de Theo Rose. Artista a rămas fără cuvinte: „Wow”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: The Motans, Instagram, TikTok
Descriere foto: Sursa foto: The Motans, Instagram, TikTok

Theo Rose a fost surprinsă recent de iubitul ei, Anghel Damian, printr-un gest inedit, făcut în văzul tuturor.

Theo Rose pare că se află acum în cea mai bună perioadă din viața ei. Actrița este în culmea succesului pe plan muzical, de curând a intrat în  lumea cinematografiei, iar pe plan sentimental are alături un nou partener care pare că o susține la orice pas, însă nu uită să o răsfețe ocazional pe frumoasa solistă. Recent, filmările primului sezon al serialului „Clanul”, difuzat pe Pro TV, unde Theo Rose a obținut unul dintre rolurile principale, s-a încheiat. Iubitul ei, Anghel Damian, care este și producătorul serialului, a ținut să-și surprindă partenera de viță printr-un gest romantic, nelăsându-se intimidat de camerele de filmat sau de mulțimea care era prezentă acolo. 

În clipul postat chiar de artistă pe rețelele de socializare, aceasta era felicitată de întreaga echipă pentru talentul mare de care a dat dovadă în cadrul serialului și pentru faptul că a reușit să ducă cu brio proiectul al final.

„Doamne ajută, a fost frumos! Al doilea iese și mai bine, vin mai odihnită. Wow!', a fost replica dată de Theo Rose, când a fost felicitată de colegi. 

Surprinderea tuturor a fost însă când în cadru și-a făcut apariția și Anghel Damian, ce i-a oferit artistei un buchet impresionat de flori, semn că își exprimă aprecierea publică față de reușitele pe care iubita lui le-a obținut în ultima vreme.

De la ce a pornit cearta dintre Dorian Popa și Theo Rose: „Mi s-a părut mult prea mult. Putea spune orice, dar nu asta”

@theorose

Multumim ca ne urmariti! Urmeaza niste episoade… pfff! N-am crezut niciodata ca o sa pot sa traiesc starile alea????

♬ sunet original - Theo Rose

Ce spune Anghel Damian despre Theo Rose

Anghel Damian nu s-a ascuns niciodată din a-și arăta toate aprecierile față de cea care i-a devenit în timp și parteneră de viață. Cei doi a fost invitați recent în cadrul unui podcast, unde regizorul a ținut să-i amintească solistei ce talent actoricesc stă în spatele ei.

„M-am gândit foarte mult la asta, mai ales după ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat și am încercat cu toată ființa mea să fiu cât mai obiectiv, în ceea ce o privește. Cu cât ești mai apropiat de cineva, cu atât mă oblig să fiu mai sever, mai atent, să pun o presiune mai mare, tocmai ca să nu vulnerabilizez întregul și să nu se confunde planul personal cu cel profesional. Am fost obligat să fac exercițiul ăsta și spun cu mâna pe inimă că Theo este un talent actoricesc uriaș, nu am văzut genul ăsta de talent până acum. Am lăsat publicul să aleagă dacă mă crede sau nu, dar eu cred asta cu toată ființa mea. Faptul că a făcut muzică la nivelul ăsta o ajută foarte tare. Este un talent de scenă, în toate formele ei. Are os de actriță și sper ca serialul „Clanul” să fie doar prima treaptă a carierei ei. Pentru rolul Verei, au dat casting 200 de actrițe.”, a declarat Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose și regizorul serialului „Clanul”, în cadrul podcastului La Mijloc.

În ce relații au rămas Lia Bugnar și Anghel Damian, după ce s-au despărțit: „Îndrăgosteala își arată valoarea după ce trece”

Ce simte regizorul pentru celebra solistă

Altă întrebare pe care moderatorul emisiunii i-a pus-o regizorului atunci a fost aceea în care și-a dorit să afle dacă bărbatul o iubește sau nu pe Theo Rose. Chiar dacă răspunsul său nu a fost unul clar, mesajul transmit a lăsat să se înțeleagă că între cei doi este o conexiune foarte puternică.

„Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte. Sunt lucruri care sunt atât de complexe, încât nu există vocabular pentru asta.”, a mai spus Anghel Damian. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel