În ce relații au rămas Lia Bugnar și Anghel Damian, după ce s-au despărțit: „Îndrăgosteala își arată valoarea după ce trece”

Lia Bugnar a dezvăluit în ce relații a rămas cu fostul ei iubit, Anghel Damian.

Lia Bugnar și Anghel Damian și-au spus „adio” recent, după câțiva ani de relație. Fostul iubit al scenaristei și-a găsit destul de repede alinarea în brațele lui Theo Rose, cei doi formând cel mai nou cuplu din lumea mondenă. Chiar dacă a vrut să-și țină viața privată departe de public, actrița nu a reușit asta și, în final, a oferit prima reacție oficială cu privire la această ruptură care a avut loc între ea regizorul serialului „Clanul”.

„M-a lovit tancul, m-a lovit. N-am citit nimic, dar știu din interior lucrurile, nu vreau să văd distorsiunile.

Viața e interesantă în fiecare zi, pentru că reușesc să pun la loc ceva din mine. Sunt un om care se comportă bine în situația dată. De câteva zile încoace reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă. (…) Îndrăgosteala e plăcută omului și își arată valoarea după ce trece. Părerea mea e că totul trebuie trăit, riscat și vezi cum o scoți până la capăt”, a declarat Lia Bugnar, potrivit Fanatik

„Nu vreau să vorbesc despre dramele mele amoroase”

În ciuda despărțirii, cei doi foști iubiți se întâlnesc aproape zilnic în continuare, pentru că împart același proiect: serialul Clanul, de pe Pro TV. În acest context, scenarista spune că este în continuare foarte bună prietenă cu Anghel Damian și știe că se poate baza pe el oricând.

„Nu vreau să vorbesc despre dramele mele amoroase, care nu sunt diferite de ale altora. Nu vreau să plictisim internetul. Eu însămi sunt prietenă foarte bună cu Anghel. Lui nu i-au dispărut calitățile. Artistic evoluează spectaculos. E un prieten pe care chiar ne putem baza”, a mai spus Lia Bugnar.

Codin Maticiuc, rol de interlop în serialul Clanul. Și-a făcut „pregătirea” pe lângă Nuțu Cămătaru: „Eu am stat pe lângă el cinci ani”

Ce simte Anghel Damian pentru Theo Rose

Între timp, cei doi actuali îndrăgostiți se pare că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, fiind vizibil foarte fericiți. Theo Rose și partenerul ei de viață și-au făcut prima apariție oficială împreună în cadrul podcastului de pe Youtube a lui Codin Maticiuc, în care moderatorul emisiunii nu s-a putut abține, astfel încât l-a întrebat pe regizor dacă o iubește pe celebra solistă.

„Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte. Sunt lucruri care sunt atât de complexe, încât nu există vocabular pentru asta.”, a răspuns Anghel Damian. 

 

„Theo este un talent actoricesc uriaș”

Mai mult, chiar dacă Theo Rose se află la primul ei proiect în postura de actriță,  iubitul ei are doar cuvinte de laudă la adresa solistei.

„M-am gândit foarte mult la asta, mai ales după ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat și am încercat cu toată ființa mea să fiu cât mai obiectiv, în ceea ce o privește. Cu cât ești mai apropiat de cineva, cu atât mă oblig să fiu mai sever, mai atent, să pun o presiune mai mare, tocmai ca să nu vulnerabilizez întregul și să nu se confunde planul personal cu cel profesional. Am fost obligat să fac exercițiul ăsta și spun cu mâna pe inimă că Theo este un talent actoricesc uriaș, nu am văzut genul ăsta de talent până acum. Am lăsat publicul să aleagă dacă mă crede sau nu, dar eu cred asta cu toată ființa mea. Faptul că a făcut muzică la nivelul ăsta o ajută foarte tare. Este un talent de scenă, în toate formele ei. Are os de actriță și sper ca serialul „Clanul” să fie doar prima treaptă a carierei ei. Pentru rolul Verei, au dat casting 200 de actrițe.”, a declarat Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose și regizorul serialului „Clanul”, în cadrul podcastului La Mijloc.

Anghel Damian rupe tăcerea despre despărțirea de Lia Bugnar: „Suntem maturi și înțelegem situația în întregime”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 22 sep 2022, 16:21 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience