Theo Rose, planuri mari de vitor. Vedeta pune la cale o achiziție mare: ”Banii sunt făcuți să fie cheltuiți”

Data publicării:

Theo Rose a dezvăluit în ce investește banii câștigați.

Theo Rose este una dintre cele mai în vogă artiste muzicale ale momentului actual, debutând, de curând, și în actorie. Aceasta se bucură și de o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare, unde a reușit să strângă o cifră fascinantă de urmăritori. Totuși, celebritatea nu este însoțită doar de lucruri bune, ci vine la pachet și cu extrem de multe dezavantaje. Vedeta spune că nu este deloc plăcut să primești mesaje urâte și, chiar dacă cochetează deja de ceva timp cu acest domeniu, nu s-a obișnuit încă cu acest gen de ”conținut” și șterge toate mesajele răutăcioase care i se livrează.

„Evident că nu poate fi confortabil să te afli permanent în bătaia puștii. Oricine poate spune orice despre tine, lucru care poate fi frustrant de-a dreptul, doar că nu e o soluție să răspunzi. Șterg mesajele care mă supără, la comentarii nu umblu, pentru că nu le mai citesc. Nu poate fi ușor pentru nimeni să facă față întunericului din online.”, a declarat Theo Rose, potrivit viva.

Codin Maticiuc, martor la povestea de dragoste dintre Theo Rose și Anghel Damian: ”Îmi tot repeta asta”

Ce vrea să facă Theo Rose cu banii câștigați

Faptul că Theo Rose se bucură de avantaje financiare destul de mari, nu mai este o noutate. Artista a dezvăluit chiar că și-a cumpărat deja și o  mașină nouă, iar planurile de viitor nu se opresc aici. 

„Strâng banii pe care îi câștig și voi vedea ce o să fac cu ei. Îmi doresc o casă acum. Mi-am luat o mașină între timp și am fost și într-o vacanță. Nu sunt nici fixată să țin toți banii la ciorap, pentru că banii sunt făcuți să fie cheltuiți, dar sunt chibzuită.”, a continuat artista.

 

”Îmi aleg cu atenție contractele de imagine”

Chiar dacă foarte multe companii și produse ar dori să-și asocieze imaginea cu ea, Theo Rose spune că își selectează cu atenție campaniile. Vedeta nu-și dorește să inspire greșit în online, ci vrea să dea un exemplu cât mai real.

„Sigur că da. Îmi aleg cu atenție contractele de imagine, campaniile. Fac doar ce vreau să fac. Vizavi de viața personală sunt foarte deschisă, pentru că scopul meu e mai mare decât orice. Le arăt oamenilor un om normal, cu o viață normală. Grijile și problemele sunt peste tot, doar că nu sunt aceleași. Încerc să dărâm zidul ăsta de superficialitate pus în fața persoanelor publice.”, a mai spus artista.

Theo Rose a răbufnit după ce i-a fost criticată noua relație. Artista este împreună cu Anghel Damian: „Stau și încasez”

Ce contract de imagine a refuzat Theo Rose

Celebra cântăreață a refuzat chiar anumite contracte de imagine, semn că banii nu sunt mai importanți decât calitatea conținutului pe care ea îl livrează mai departe.

„Dacă am simțit că un contract mă forța să mint, cumva, refuzam. Ca să îți dau un exemplu, o să îți vorbesc despre produse folosite pentru creșterea sprâncenelor. Eu am sprâncenele dese de când eram copil, ba chiar am mai tăiat din ele între timp, pentru că era prea mult. Nu am cum să promovez un produs dedicat creșterii sprâncenelor și să le spun oamenilor că sprâncenele mele arată așa datorită acelui produs. Pentru că nu e corect!”, a spus ea.

Când s-au despărțit Theo Rose și Alex Leonte. Nea Marin a scos totul la iveală: ”Eram convins că se va întâmpla chestia asta”

 

 

Theo Rose și Anghel Damian, cel mai nou cuplu din showbiz

În urmă cu câteva zile, Theo Rose a uimit pe toată lumea, când a recunoscut faptul că s-a despărțit de iubitul ei, Alex Leonte, și formează o relație cu Anghel Damian, regizorul serialului ”Clanul”, unde se află și ea în distribuție. Artista a povestit pe rețelele de socializare totul.

”A apărut un articol în care reiese că reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit, a urmat. Cineva nu și-a dorit ca mine discreție și a dat acest pont la presă. știind ce urmează. 

”Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Ne-am despărțit pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de Anghel, l-am pus în temă cu tot ce trebuie, am fost cât se poate de sinceră cu el, el poate confirma. Nu am vrut acum să spun în presă, a venit chestia asta ca un topor. Eu vă spun că n-am păcat în situația asta. Nimeni nu are cu ce să mă atace, deși s-a vrut. Abia aștept să vă spun toată povestea, o să vă placă finalul, chiar dacă pare nedrept, ele s-au întâmplat de ceva timp și am avut timp să ne obișnuim cu situația. Eu simt că sunt exact acolo unde am vrut, sper să fie și el bine.”, a spus Theo Rose la începutul acestei săptămâni pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel