Theo Rose, noi probleme în sarcină. Artista și-a sunat de urgență medicul: „Nu mai pot să respir, mă ia panica”

Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose, instagram

Theo Rose se confruntă cu noi probleme în sarcină. Artista s-a confesat fanilor

Theo Rose se apropie cu pași repezi să devină mămică. Cu toate astea, problemele nu stau departe de viitoarea mămică. Recet, artista s-a confesat fanilor și le-a mărturisit ce problemă a întâmpinat în ultima vreme.

Theo Rose, noi probleme în sarcină

Theo Rose este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei, dar și cum evoluează sarcina. Recent, vedeta le-a mărturisit internauților că a răcit și nu mai poate să respire, deoarece i s-au înfundat sinusurile. Totodată, Theo Rose a precizat că și-a sunat medicul, care i-a recomandat niște picături nazale. 

„Răcelile în sarcină durează mult mai mult. După ce că sunt în perioada aia a sarcinii în care începe să mă apese pe plămâni, pe diafragmă, peste tot, o răceală peste chestia asta vine cu și mai mari deficiențe respiratorii. Mi s-au înfundat sinusurile cu totul. M-am dat pe spate, nu mai pot să respir, mă ia panica. Am sunat-o pe doamna doctor care mi-a recomandat un spray nazal, care este cea mai mare descoperire a vieții mele”, a povestit Theo Rose în mediul online.

The Rose: ”E greu de trăit, adică nu-i ușor să fii femeie gravidă"

Theo Rose a fost invitată în platoul emisiunii "La Măruță", de la PRO TV,  unde a vorbit despre schimbările din viața ei, despre sarcină, dar și despre proiectele profesionale în care se implică.

"La fiecare înțepătură, la fiecare senzație nouă ai impresia că se poate întâmplă ceva și, știi, să pui asta în pericol. E greu de trăit, adică nu-i ușor să fii femeie gravidă".

ele mai mari bătăi de cap ale viitoarei mămici vin din propriile gânduri. Cele mai mari temeri ale acesteia fiind că nu se va descurca atunci când va veni bebelușul. 

"Te gândești și după naștere, dacă o să fii o mamă potrivită, dacă o să îl iubești suficient de mult, dacă o să fii buna, cum o să te descurci, ce o să învețe el de la tine. Nu mai zic. Mă apucă tot felul de gânduri".

Cu ce probleme s-a mai confruntat Theo Rose

Theo Rose a recunoscut că nu s-a simțit foarte bine în ultima perioadă, dar cu toate astea nu a renunțat la filmările pentru Clanul. Mai mult decât atât aceasta a avut o secvență în care trebuia să plângă, așa că nu a ezitat și a plâns, chiar mai mult decât cerea rolul,  pentru a se descărca.

'Am o viață….Azi noapte nu am închis un ochi. Copilul meu a avut niște, tantrum, nu știu cum se numește ăsta. Nu știu ce a avut. Poate să aibă criză direct din burtă? Întrebare pentru parentologi. Am filmat cam de la 9 și ceva așa, să zicem. Am filmat o secvență care nu avea în scenariu așa mult plâns. Bă, de oboseală și de rău ce îmi era, am plâns cu o poftă. De mila mea am plâns. Îmi era o milă de mine. Păcat că puteți să vedeți aceste secvențe abia în sezonul 3.', a dezvăluit Theo Rose pe Instagram-ul personal.

Citește și: Mirela Vaida, tradiții de Paște din copilărie. Cum vopseau ouăle părinții ei: „Se dădea din poartă în poartă. Era greu de găsit” / EXCLUSIV

Diagnosticul dur primit de Mioara Roman. Nu există tratament. Oana Roman: „Lucrurile au evoluat rapid, din păcate”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel