Diagnosticul dur primit de Mioara Roman. Nu există tratament. Oana Roman: „Lucrurile au evoluat rapid, din păcate”

Data publicării:
Oana Roman, captură video Youtube
Descriere foto: Oana Roman, captură video Youtube

Oana Roman a oferit noi informații despre starea de sănătate a Mioarei Roman, dar și despre decizia de a o interna pe aceasta într-un centru de specialitate. 

Oana Roman a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Jorge pe Youtube, unde și-a deschis sufletul și a dezvăluit mai multe informații neștiute din viața personală. Recent, mama vedetei s-a confruntat cu noi probleme de sănătate, lucru care a afectat-o foarte tare pe fiica lui Petre Roman. În acest sens, Oana Roman spune că diagnosticul primit de Mioara Roman nu mai are niciun tratament, iar singurul lucru pe care l-a putut face a fost să o interneze pe aceasta într-un centru de specialitate, unde să fie supravegheată continuu și unde să i se țină sub control diagnosticul primit. 

„Este cel mai bun lucru pe care-l puteam face, pentru a-i prelungi viața, lucru pe care mulți oameni nu-l înțeleg. A spus și Dan Capatos într-o emisiune: „Decât să trăiască acasă în chinuri și fără demnitate, nu mai bine trăiește mai mult într-un loc care merită?”. Eu am primit aceste valori de la familia mea, eu sunt recunoscătoare pentru că am fost crescută într-o altă mentalitate. Aceste degenerări cogninitive sunt foarte rapide, iar știința nu a dezvăluit anumite modalități de a le spune stop sau de a le da înapoi și atunci lucrurile au evoluat rapid, din păcate. Dacă ea acum doi ani era încă bine, acum nu mai e așa. Prima dată am fost cu ea în urmă cu aproape doi ani într-un centru, am mai adus-o acasă, nu a fost bine, după care într-o zi a trebuit să înțelegem că pentru ea cea mai bună variantă ca această degenerare să fie ținută sub control este să stea într-un loc în care să primească aceste îngrijiri.”, a dezvăluit Oana Roman, în cadrul podcastului realizat de Jorge. 

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale, după ce a ajuns de urgență la spital: ”Starea ei s-a degradat brusc și medicii erau reținuți”

Ce preț plătește pentru centrul din Snagov

Mioara Roman a fost internată prima dată într-un centru din Capitală, spune vedeta, care a decis de curând să o interneze la Snagov. Nu toată lumea își poate permite însă să beneficieze de aceste servicii, întrucât costurile sunt uriașe.

„Ea a stat până în septembrie în oraș, unde prețurile sunt mai mici, prețurile într-un loc bun pornesc de la 3500 de lei pe lună, cazare, mâncare, asistentă, doctori, activități. După un an jumătate, ea a avut niște probleme și a trebuit să-i punem o proteză la șold, motiv pentru care a trebuit să o mutăm undeva unde să existe acest tip de recuperare. Atunci am decis că mama trebuie să meargă la centrul din Snagov, este un loc de cinci stele, iar eu când merg acolo facem o grămadă de activități împreună. Catinca nu s-a dus până acum, dar nu vreau să discut despre asta. Eu i-am prelungit mamei viața, pentru că nu ai cum să-i oferi acasă toate aceste lucruri. E foarte scump aici, prețurile pornesc de la 2000 de euro în sus.”, a continuat aceasta. 

VEZI și: Catinca Roman, marcată de relația cu Petre Roman, tatăl ei vitreg: „S-a comportat ca un adolescent egoist”

Cum a aflat de divorțul de Marius Elisei

Chiar dacă și-a dorit să-și protejeze mama de aceste vești rele, Mioara Roman a fost prima care a aflat despre despărțirea de Marius Elisei, spune vedeta. 

„Mama m-a tot întrebat dacă sunt ok, a simțit că se întâmplă niște lucruri, după care m-a văzut fără verighetă, este prima care a observat. Ea niciodată nu s-a băgat, mereu m-a lăsat să-mi iau propriile decizii.”, a mai dezvăluit Oana Roman.

Citește și: Mioara Roman, lecție pentru Oana Roman. Ce sfat i-a dat vedetei, în mijlocul despărțirii de Marius Elisei: „Nu am dreptul să fac asta" Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel