Theo Rose, transformare radicală în sarcină: „Pentru cine nu m-a crezut în legătură cu....” / VIDEO

Data publicării:

Theo Rose este mândră de bustul generos pe care i-l oferă sarcina. 

Theo Rose bifează două reușite în această perioadă. Pe lângă faptul că este însărcinată și va deveni mamă, vedeta este extrem de încântată de schimbările pe care sarcina ne-a produs în corpul ei. Mai exact, volumul bustului. Cunoscută pentru autoironiile despre mărimea bustului său, artista se mândrește, acum, cu un bust generos. 

„Da, și pentru cine nu m-a crezut în legătură cu umflăturile astea două (n.r.: arată spre bust), puteți vedea!”, a dezvăluit Theo Rose, pe Instagram.


Ulterior, o admiratoare a vedetei a postat videoclipul și pe  TikTok. 


„Sunt mai mari decât ale mele”, a susținut prietena vedetei, alături de care apare în clip. 

„Asta nu cred, orice ar fi, dar oricum pentru mine e o performanță, zici că am muncit pentru ele”, a spus Theo Rose.

@theorose_sttory

 

♬ sunet original - ❤️???????????????? ???????????????? ❤️


Criticată pentru mărimea bustului


Bustul artistei a fost motiv de discuții, de multe ori. Chiar ea, în câteva interviuri, a vorbit despre mărimea bustului și chiar și despre ideea de a se supune unei intervenții estetice de augmentare. Vedeta a dezvăluit că a avut unele frustrări legate de formele sale, însă că se acceptă așa cum e și nu ar face nicio operație.

„Ce, să-mi pun silicoane? Păi eu nu m-am operat de bolnavă și să mă operez de tâmpită? Lăsați-mă în pace că nu vreau să mă operez de silicoane. Nu vreau să-mi pun niciun silicon că mi-e frică de cuțite”, spunea Theo Rose, pe vreme când era concurentă la Bravă, ai stil. 

@monster.thly Operație???? | lyric | #fy #fyp #foruou #xyzbca #pepsichallenge #lyric #dc #foryou #woman #theorose #bravoaistil #silicoane #operatie #???? ♬ sunet original - Boo????

A învățat să se accepte așa cum e
 

„Am primit foarte multe mesaje de la fete care n-au fost înzestrate cu sâni. Sper să mă luați drept exemplu și să încercați să căutați la voi tot ce-i mai frumos. Să vă găsiți încrederea de sine! Încrederea mea, de exemplu, nu stă în niște ț*e. Tocmai de-asta mi le arăt fără probleme și stau numai decoltată. Pentru că nu mă deranjează faptul că nu am dictamai ț***e.

Dracu știe cum or fi ț**e astea, că nu știu care sunt potrivite și care nu. Ce vreau eu să vă spun e faptul că lipsa unui bust generos nu vă poate împiedica, fetelor, de la nimic. Să știți de la mine! Nici de a atinge cele mai înalte culmi ale succesului. Nici de la a avea bărbatul pe care vi-l doriți. Atenție ce vă doriți cu adevărat sau ce credeți că vă doriți, că nu e tot timpul același lucru”; spunea Theo Rose pe Instagram, în urmă cu ceva timp

Anghel Damian, primele declarații după ce s-a aflat că Theo Rose îl va face tătic pentru prima dată: "Este o bucurie inexplicabilă"

 

Vestea că Theo Rose așteaptă un bebeluș a uimit pe toată lumea. Artista s-a despărțit recent de Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin, alături de care și-a petrecut foarte mulți ani. Vedeta s-a cuplat imediat cu Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul” și se pare că acum cei doi se pregătesc să devină părinți.

Anghel Damian, primele declarații după ce s-a aflat că Theo Rose îl va face tătic pentru prima dată

Anghel Damian este copleșit de emoții. Actorul a mărturisit că bucuria este inexplicabilă și că, atât el, cât și Theo Rose, așteaptă cu nerăbdare să-și cunoscă bebelușul.

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem compleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune', a declarat regizorul serialului Clanul pentru protv.ro.

Theo Rose, primele declarații despre sarcină

Artista a confirmat faptul că ea și Anghel Damian vor deveni părinți pentru prima dată. 

”Vă pup de la filmări. E adevărat, o să aveți un nepoțel, sau o nepoțică. Când iese, vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată”, a declarat Theo Rose pe rețelele de socializare.

Mama lui Theo Rose, primele declarații despre sarcina artistei

Deși mulți au crezut că ar fi vorba de un zvon fals, mama artistei confirmă sarcina vedetei și spune că este sărbătoare în familia lor, de la aflarea veștii. 

“Sar în sus! Ce să fac? Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum că trebuie să stau cu bebelușul dacă vine. Să fie sănătoși și să ne bucure viața. Că asta așteptăm, asta e împlinirea noastră!”, a declarat Nina Diaconu, în emisiunea La Măruță, de la PRO TV.

Theo Rose le-a dat vestea cea mare de acum o săptămână

“Ne-a anunțat de puțin timp! De o săptămână, două. Au venit în vizită (...) și au zis că au o veste bună. Ne-am bucurat! Noi suntem o familie mai mare și ne-am bucurat cu toții. Theo a fost asumată din prima. A zis dacă pică, asta e...Nici nu se pune problema! Ea iubește foarte mult copiii. A botezat câțiva copilași. Sunt foarte fericiți! Trăiește ceva frumos!”, a mai spus Nina Diaconu. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel