Theo Rose, ieșire nervoasă pe Internet. Ce a scos-o din minți pe cunoscuta artistă: „Sunteți dobitoci rău, făcuți grămadă”

Data actualizării: | Data publicării:
Theo Rose, foto Instagram
Descriere foto: Theo Rose, foto Instagram

Theo Rose a avut o ieșire nervoasă în văzul tuturor. Vedeta a fost scoasă din minți de către un fan. 

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta se bucură de un succes imens și este foarte apreciată de publicul tânăr. Theo Rose a cunoscut succesul odată cu emisiunea „Bravo, ai stil!”, unde a fost doar la un pas de a câștiga marele premiu. Tânăra are o voce de aur și poate aborda cu ușurință orice gen muzical. În plus, Theo Rose i-a cucerit pe oameni prin naturalețe și umor. 


Artista este foarte activă și pe rețelele de socializare unde postează des și este alături de fanii ei. Doar că nici ea nu este scutită de mesajele răutăcioase. Aceasta spune că nu o afectează, dar cunoaște persoane publice care suferă enorm atunci când primesc astfel de comentarii negative. 


Theo Rose a fost acuzată de un fan că ar fi ajuns cunoscută prin mijloace mai puțin corecte, iar asta a înfuriat-o la maxim pe frumoasa cântăreață. Vedeta a avut un mesaj de transmis celor care aruncă cuvinte jignitoare în mediul online. 


„Nu vă speriați oameni buni că nu mai punem la suflet așa ceva. Astea sunt la ordinea zilei. Am zis că poate nu ați văzut nimic interesant astazi și să vă dau eu. El e săracul blând la ce a scris, am alții mai rău, dar ăia sunt porcoși și nu pot să-i public. Dar el e blândețea întruchipată.


Și acum să vă spun eu, sunt dimineți când intru să citesc și să răspund la mesaje. Nu pot să fac asta în fiecare zi că vă spun, nici voi, nici nimeni nu ar putea să răspundă la toate mesajele. Primesc multe mesaje de la voi, zilnic, dar prefer să răspund tuturor deodată, asta ar înseamna să stau tot timpul numai pe telefon.

 


Îmi vine să vă înjur. Sunteți niște dobitoci că procedați așa și dați astfel de mesaje. Nu eu, că eu nu vă iau în seamă, dar sunt alții pe care îi afetează grav, sunteți dobitoci rău, făcuți grămadă, că dacă ați fi în locul unui om și primiți astfel de mesaje o să vedeți că o luați pe cărări. Dar ce fac eu educație cu voi...”, a fost reacția acidă a vedetei pe contul de Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel