Daniel Onoriu are nevoie urgentă de sânge. Apelul disperat făcut de familia pilotului: „Medicii intenționează să-l trezească”

Data publicării:
Daniel Onoriu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Daniel Onoriu, sursa foto Facebook

Daniel Onoriu are nevoie, din nou, de sânge, iar rudele pilotului de curse fac apel la cei care își doresc să doneze. 

Daniel Onoriu are nevoie urgentă de sânge. Pilotul de curse se află în stare gravă la spital după ce a suferit o intervenție de micșoare a stomacului în Turcia. 


În luna decembrie a anului trecut, pilotul de curse a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii din România l-au băgat imediat în operație deoarece avea sângerări interne. Daniel Onoriu a fost băgat în comă indusă din cauza durerilor mult prea mari. 


Medicii vor să îl trezească din comă pe Daniel Onoriu, dar pentru a nu exista niciun risc, acesta are nevoie de noi transfuzii. 


Rebeca Onoriu a făcut un apel disperat către oameni și îi roagă să doneze sânge pentru Daniel Onoriu. 


„Am vești îmbucurătoare! Daniel este un pacient stabil, abcesele de puroi sunt în regres, leucocitele sunt la nivel ce nu prezintă risc. Însă trombocitele lui trebuie crescute, pentru asta este nevoie de sânge! Avem nevoie de ajutorul vostru! Știm cu toții că sângele nu se cumpără se donează, așa că facem apel la cei care pot și doresc să ne ajute ca el să poată fi un pacient trezit săptămâna viitoare. Asta intenționează medicii: să-l trezească fără niciun risc.


Toți cei care vor să doneze sânge trebuie să se prezinte la centrul de transfuzie sanguină situat pe strada Doctor Felix nr. 89 ( din Piața Victoriei), între orele 7.00-14.00, orice grupă de sânge fiind compatibilă, cu mențiunea ”, a declarat Rebeca Onoriu pentru click.ro.


Soția lui Daniel Onoriu îi aduce acuzații grave medicului din Turcia care s-a ocupat de operația de micșorare a stomacului, pe care îl numește „criminal” și despre care spune că nu ar trebui să mai poată profesa vreodată. 


„Medicul care l-a operat este un criminal. Nu vreau nimic de la el. Vreau doar să vorbesc cu el și să-i spun să nu mai opereze niciodată și să nu mai nenorocească vreo altă familie care nu i-a greșit cu nimic.


După operația din Turcia, la două sau trei zile, l-au trimis acasă. I-au scos drena și l-au externat. Nu i-au făcut niciun RMN, nicio ecografie, nicio consultație după operație. Nu i-au făcut operația bine, de aceea i-a și plesnit o capsă la stomac, ceva din kit-ul acela pe care i l-au pus la operație nu era bun”, a declarat Isabela Onoriu în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel