Theo Rose, anunțul care a entuziasmat toți fanii. Artista pregătește un eveniment atipic în România

Data publicării:

Theo Rose a făcut anunțul anului. Ce pregătește vedeta.

Theo Rose, proaspătă mămică, a făcut un anunț care a stârnit curiozitatea și entuziasmul fanilor săi. Cu ocazia unui eveniment caritabil, Theo Rose și-a anunțat fanii că organiza un altfel de concert pentru fanii ei.

Ideea i-a venit în timpul unei acțiuni caritabile pentru lupta împotriva cancerului mamar: „Am fost la un eveniment, care susține lupta împotriva cancerului mamar”, iar declarația vedetei a fost primită foarte bine de urmăritorii ei.

Vezi și: Theo Rose: „Dragostea de mamă doare cel mai tare”. Ce fel de educație vrea să îi ofere artista lui Sasha

Mai mult decât atât, Theo Rose este implicată în mai multe proiecte și acțiuni de toate felurile, spunând, nu doar o dată, cât de încărcată are agenda. Cu toate că este și mamă de numai câteva luni, artista face tot posibilul să își găsească timp pentru viața profesională. 

Ea și Anghel Damian au apelat și la serviciile unei bone pentru a face față valului de muncă de după nașterea lui Sasha, mai ales că și soțul ei este implicat în atât de multe proiecte.

Astfel, fiind prezentă la evenimentul caritabil amintit mai devreme, ea a avut de pregătit o piesă interbelică, ceva atipic zilelor noastre, dar și stilului artistic al cântăreței: „și am avut de pregătit piese din perioada interbelică”.

Mai departe, ce a entuziasmat la culme fanii, a fost faptul că artista a făcut o promisiune. Dat fiind un potențial succes al piesei pregătite, vedeta s-ar fi gândit că publicul ei ar fi foarte entuziasmat pentru un „altfel” de concert: „Și fac acum o promisiune, ca să trebuiască să mă țin de ea.”

Vezi și: Cum a afectat-o pe Theo Rose perioada despăriții de Alex Leonte: „M-au durut lucruri atunci. Despărțirea a fost benefică pentru amândoi”

Cântăreața, foarte apreciată de publicul român, a promis că va organiza un concert în luna următoare, iar detaliul care a entuziasmat este reprezentat de genul muzical pe care îl va interpreta, și anume cel interbelic:

 „În noiembrie, promit că organizez un concert doar cu piese din perioada interbelică,”

Apoi, artista a condiționat evenimentul și de un dress code, îndemnându-i pe fanii ei să se pregătească:

„cu dress code, așa că dacă am pe aici, prin urmăritori, pasionați de muzică, mai cu seama de cea din perioada interbelică, pregătiți-vă.”

Ea a mai promis că, dacă va merge bine concertul acesta, îl va face și pe al doilea:

„Promit că fac concert, în noiembrie, unul singur și dacă e vâlvă mare, îl fac și pe al doilea.”, a mărturisit Theo Rose, pe contul ei oficial de Instagram. 

Vezi și: Anghel Damian a asistat la nașterea lui Sasha: „M-­a ținut de mână tot timpul”. Ce părere are Theo Rose despre alăptatul în public

Ce-și dorește cel mai tare ca mamă

În cadrul podcastului Ilincăi Vandici, artista a dezvăluit ce își dorește cel mai tare ca mamă, de la fiul său, când va crește:

„Cred că voi fi o mamă sinceră și deschisă. Cred că voi fi la graniță între o mamă restrictivă și una tolerantă. Îmi doresc să am un copil bine crescut, cu bun simț, un copil care să fie plăcut între oameni. Îmi doresc să poată el să îi tragă pe alții după el, să îi ajute să fie mai buni, așa cum a fost și în cazul meu. Sunt convinsă că pentru asta vor fi necesare și niște restricții, și atunci foarte bine, vom vedea ce e de făcut la momentul respectiv. ”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel