Theo Rose a visat momentul nașterii: „O fetiță născută prematur...”. Artista este copleștiă de emoții

Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose, Instagram

Theo Rose le-a dezvăluit fanilor săi cu ce gânduri se confruntă la câteva săptămâni înainte de a deveni mamă.

Theo Rose a început numărătoarea inversă până când va deveni mămică. Artista mai are mai puțin de două luni până când va da naștere primul său copil, iar acest lucru se pare că o copleșește foarte tare pe vedeta care a început să viseze momentul în care micuțul îi va fi pus în brațe. Iubita lui Anghel Damian a visat mai mult posibilități prin care s-ar putea întâmpla acest lucru, însă toate dintre ele au băgat și mai mult frica în solista. Pentru a-și ține însă emoțiile, dar și gândurile negative în frâu, Theo alege să se roage în această perioadă când emoțiile sunt greu de gestionat, lucru pe care l-a dezvăluit fanilor săi, pe rețelele de socializare. 

„Visez de câteva nopți numai posibile variante de naștere.
Am visat că a scos copilul mâna prin burta mea și că stăteam și eu și încă două orase să ne uităm la el cum respiră prin crăpătură. I-am rugat pe doctori să-mi pună măcar un fermoar, să nu-i fie frig.
Am visat că m-am ridicat după naștere să-mi iau copilul și mi-a fost întinsă o fetiță născută prematur pe care nu știu ce minte am avut să refuz să o iau acasă.
Ultima perioada e încărcată de emoții și gânduri de tot felul. Am găsit o rugăciune care zice așa :
,, O, întru tot Milostive Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, caută și mă păzește pe mine, roaba Ta, de frică și de duhurile cele rele care caută să strice lucrul mâinilor Tale, iar când va veni ceasul și timpul meu, izbăvește-mă de dureri. Luminează-mi neputințele cele din timpul ieșirii și dă-mi întărire și putere la naștere. Fă-o grabnică prin atotputernicul Tău ajutor, că slava lucrului Tău este aceasta și tăria atotputerniciei Tale, lucrul harului Tău și al inimii Tale milostive. Amin!”

E clar că s-au mai gândit și altele înaintea mea la tot felul.
Curaj, găină, că te tai!”, a scris Theo Rose pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Cât s-a îngrășat Theo Rose în sarcină: „Pun cam un kilogram pe zi”. Cu ce probleme se confruntă în luna a 7-a

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

Ce frică are Theo Rose, după ce va deveni mămică

Chiar dacă sarcina nu este cea mai ușoară perioadă din viața unei femei, Theo Rose a gustat din plin și din avantajele pe care această perioadă i le-a oferit. Vedeta făcea adesea în trecut glume pe seama propriului aspect fizic, din cauza faptului că este foarte slabă, iar formele lipsesc și ele. Odată cu sarcina însă, pofta de mâncare a tinerei graviduțe a început să apară și ea, iar trupul a luat ușor, ușor unele proporții abia așteptate de către artistă. În acest sens, solista este îngrijorată că după ce va aduce pe lume băiețelul mult așteptat, va reveni din nou la vechil obiceiuri. 

'Buna ziua si vă salut din viața mea, unde eu sunt cam apatică. E greu să fiu femeie gravidă timp de 9 luni. Mă duc să mănânc, pentru că în sfârșit îmi place și mie să mănânc. Tare mi-e frică că după ce nasc revin la setările din fabrică. E singurul lucru de care mă bucur cu toată inima mea că nu știu dacă o să mai țină așa mult. În sfârșit îmi place să mănânc și mi-e poftă de mâncare.', a povestit Theo Rose în mediul online.

Pe aceeași temă: Nea Marin, prima reacție după ce a văzut cu cine a înlocuit-o nepotul lui pe Theo Rose: „Acum sper să nu se înșele”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel