Nea Marin, prima reacție după ce a văzut cu cine a înlocuit-o nepotul lui pe Theo Rose: „Acum sper să nu se înșele”

Data publicării:
Sursa foto: Alex Leonte și Nea Marin, instagram/colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Alex Leonte și Nea Marin, instagram/colaj foto

Nea Marin a reacționat, după ce a cunoscut-o pe actuala iubită a nepotului său, Alex Leonte. 

Theo Rose și Alex Leonte au decis să meargă pe drumuri separate, spre surprinderea tuturor. Ulterior, artista și-a găsit fericirea în brațele lui Anghel Damian, de la care așteaptă și un copil, iar fostul ei iubit  trăiește o nouă poveste de dragoste alături de Manuela Lupașcu, creator de conținut. 

Nea Marin, prima reacție după ce a văzut cu cine a înlocuit-o nepotul lui pe Theo Rose

Alex Leonte a recunoscut că partenera sa s-a lăsat mai greu la început, însă nu s-a lăsat până nu a cucerit-o. Cei doi sunt împreună de șapte luni. 

„Sunt, într-adevăr, într-o relație foarte frumoasă, dar o ținem cât mai discret posibil și așa vrem să rămână. Ne asumăm amândoi, ne-am asumat relația, e perfect, totul merge bine și asta contează. Suntem împreună de șapte luni”, a spus Alex Leonte, potrivit Spynews.

Nepotul lui Nea Marin recunoaște că rezonează foarte mult cu noua iubită. 

 „Foarte bine ne simțim împreună, rezonăm și asta e cel mai important. Vreau să fim bine atât eu, cât și ea”, a mai spus el.

Totodată, Alex Leonte a recunoscut că a prezentat-o pe Manuela Lupașcu familiei sale și chiar Nea Marin a cunoscut-o. El a mărturisit că Nea Marin a plăcut-o pe noua parteneră și speră să le fie bine în continuare. 

„O știe tot neamul, ca să știți, adică să nu aveți… să nu vă faceți probleme. Am prezentat-o tuturor, e acolo, o cunoaște toată lumea. Mie Nea Mărin mi-a zis că e foarte bine, acum sper să nu se înșele. El chiar crede în relația noastră și chiar îi place foarte mult. Am rezonat foarte bine și eu cu familia ei, și ea cu familia mea”, a mărturisit el.

Cum a cunoscut-o Alex Leonte pe Manuela Lupașcu

Fostul partener al artistei Theo Rose a dezvăluit modul inedit în care s-au cunoscut, dar și cum a cucerit-o pe Manuela. Potrivit acestuia, cei doi se știau încă din școala generală. 

„Suntem fericiți, ne merge foarte bine. Asta e important. Ne-am reîntâlnit după ani și ani. Ne știam, dar nu am păstrat legătura. Ne știam de prin școala generală. Am făcut înot împreună. Noi suntem sportivi de performanță. Am făcut înot și ne-am regăsit după mai mult timp. Ne-am cunoscut deja familiile, suntem ok, ne simțim bine cu ceilalți. Este o relație închegată.”

Cine e Manuela Lupașcu, noua iubită a lui Alex Leonte

Manuela Lupașcu este una dintre cele mai apreciate influencerițe din România. Aceasta a povestit, în cadrul unui interviu, cum este viața de influencer. 

„Nu este nimic gratis, chiar și postările noastre vin la un cost. Noi dăm mai departe din banii pe care îi primim. Sunt fotografi, studiouri pe care trebuie să le plătim, plus timpul, costă cel mai mult. Cred că, cumva, sunt ore bune. Dacă stau să mă uit pe telefon, cred că acolo se văd cel mai mult, undeva la 6 ore. Sunt cele pe care eu le petrec pe contul meu, dar și pe alte conturi pentru a găsi inspirația necesară.

Foarte multe din colegele mele s-au mutat și pe partea de TV, însă cred că trebuie să-ți găsești cumva formatul care să ți se potrivească. În cazul meu a fost vorba de plictiseală, aveam mult timp liber la dispoziție și am început să-mi fac poze și să le postez pe internet”, a declarat ea, conform bzi.ro.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel