Cât s-a îngrășat Theo Rose în sarcină: „Pun cam un kilogram pe zi”. Cu ce probleme se confruntă în luna a 7-a

Data publicării:

Theo Rose a dezvăluit cu ce schimbări se confruntă în luna a 7-a de sarcină. 

Theo Rose își vede visul cu ochii, la propriu. Însărcinată în 7 luni, vedeta se bucură că a câștigat câteva kilograme, lucru pe care li-l dorea dintotdeauna. Însă, odată cu bucuria și avantajele sarcinii, vedeta are de înfruntat și o serie de simptome mai puțin plăcute, cum ar fi arsurile. 

 

„Merge bine (n.r., sarcina). Acuma am niște aciditate, niște arsuri la stomac. Cică îi crește părul, așa mi-a spus mamaie. Am zis că înghit o mașină de tuns dacă are așa mult păr. Că nu se poate… E cam greu cu arsurile astea. Mai am două luni și vreo două săptămâni, așa, teoretic”, a spus Theo Rose, în emisiunea La Măruță, de la PRO TV.

Câte kilograme s-a îngrășat

Vedeta spune că își dorea să câștige câteva kilograme, doar că sarcina a luat-o prin surprindere și observă acul cântarului că se schimbă de la zi la zi, deși nu a exagerat cu mâncarea, nici măcar de sărbători. 

„Nu am mâncat multe ouă roșii. Nu am mâncat prea mult, dar la asta cu îngrășatul…Pun cam un kilogram pe zi. Eu nu știu ce să zic. Nu prea mă așteptam. Le dau jos, dar nu mă așteptam să se întâmple chiar așa. Am 58 de kilograme acum”, a mai spus actrița din „Clanul” în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

Mesajul controversat al artistei

Recent, vedeta a postat pe Instastory un mesaj neclar, care pare să-i fie adresat unui anume Cristian, ca o povață, despre celebritate și dezavantajele vieții de artist. Deși nu explică mesajul în cauză, fanii au speculat că ar fi vorba de o scrisoare pentru copilul pe care îl poartă în pântec. 

 

„Dar nu tu ai vrut asta, Cristian? Nu tu ai vrut succes? Credeai că succesul vine numai cu o tolbă de lucruri bune? Asta va fi blestemul tău de-acum întotdeauna. Când o să cauți, ca să găsești va trebui să cauți de zece ori mai mult.

Toți sunt cu ochii pe tine. Dar trebuie să fii doar atent, atâta tot. Să nu îi lași să îți intre în inima ta care e mereu deschisă și s-o ciugulească. Să te ferești de căpușe, pentru că ai văzut, ele par așa mici și inofensive, dar de fapt stau acolo și-ți sug toată viața. Mai închide uneori ușa, Cristian, iubitul mamei, că n-are să se întâmple nimic rău”, a scris Theo Rose în mediul online.

 

Mesajele pentru Cristian au început în urmă cu câteva zile

 

„Oamenii care aplaudă ușor, la fel de ușor te vor huidui și te vor uita. Aia nu e lume care să iubească, Cristian! Mâine un alt tânăr, cu o voce mai bună sau mai rea poate, dar cu pieptul mai vânjos și sprâncenele mai arcuite și mai bărbătoase, după ce îți va lua locul, peste el vor veni alții, și altele”, scris Theo Rose pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel