Theo Rose, totul despre stările ei de anxietate. Totul a pornit din copilărie: „Am făcut tot felul de terapii”

Data publicării:
Theo Rose, sursa foto Instagram
Descriere foto: Theo Rose, sursa foto Instagram

Theo Rose s-a luptat mult timp cu anxietatea. Chiar dacă acum o poate controla, artista spune că asta vine după multe ore de terapie. 

Theo Rose este una dintre cele mai bune voci din România. Tânăra a cunoscut succesul într-un timp foarte scurt, iar piesele ei au cucerit toate topurile. Vedeta este foarte apreciate atât pentru calitățile sale vocale, cât și pentru sinceritatea cu care le vorbește oamenilor. Artista este foarte deschisă și vorbește adesea despre clipele grele din viața ei. 


„Acum vreo doi ani eram în avion în drum spre Timișoara, urma să am un concert acolo și a fost groaznic. Tot auzisem de anxietate, dar nu înțelegeam. Și până atunci îmi mai fusese frică, genul ala de frică de fantome, de întuneric…În avion, dintr-o dată, am simțit că se petrece ceva dubios cu mine. Nu mai respiram cum trebuie, inima îmi bătea necontrolat…am simțit dintr-o dată tot ce se putea mai rău. În ce chinuri am așteptat să aterizeze avionul…”, a spus Theo Rose, invitată în podcastul lui Cătălin Măruță. 


Artista spune că din acea clipă stările de anxietate s-au amplificat și a realizat că este cazul să apeleze la ajutorul specialiștilor. Theo Rose a mers la psihoterapie, acolo unde a descoperit și cauza acestor stări de anxietate. În copilărie, aceasta a asistat la mai multe certuri în familie și tot timpul a trăit cu frica că părinții ei se vor despărți. Aceste frici au reapărut atunci când ea a cunoscut succesul. 


„Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului. Am început să simt toate fricile din nou acum și copilul din mine nu crede că poate să facă față noilor situații”, a adăugat vedeta. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel