Theo Rose a născut! Artista și Anghel Damian au devenit, oficial, părinți

Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose, Instagram

Theo Rose a adus pe lume primul ei copil, pe 14 iunie 2023.

Theo Rose și Anghel Damian au devenit, oficial, părinți. Potrivit spynews, celebra artistă a adus pe lume primul ei copil în jurul orei 8 dimineața, fiind însoțită cu noaptea în cap la clinica unde avea să nască alături de partenerul ei de viața. Așadar, ziua de  14 iunie 2023 va fi de-acum încolo una total specială pentru solistă și pentru regizorul „Clanul”.

Chiar dacă artista le-a promis fanilor că vor primi vestea cea mare chiar din partea ei, încă nu au apărut niciun fel de reacții pe paginile de socializare ale lui Theo Rose sau ale lui Anghel Damian. Se pare că cei doi părinți se bucură din plin de aceste clipe magice și de noul rol pe care îl au oficial, cel de părinți.

Citește și: „E o frustrare adunată, nu-l vrea lângă ea” Ce se întâmplă între Theo Rose și Anghel Damian, după ce au fost surprinși în timp ce se certau

Vedeta spunea recent că vrea să nască natural

Recent, Theo Rose vorba despre emoțiile care o încearcă cu privire la această perioadă extrem de specială, dar și dificilă, pentru ea. Solista își dorea cu orice preț să-l aducă pe Sasha Ioan pe lume pe cale naturală, însă aceasta fusese avertizată de medic că cezariana ar putea fi, de asemenea, o opțiune în cazul ei. Mai mult, vedeta este pregătită să alăpteze și să-și asume rolul de mamă, pe care l-a așteptat din plin.

„Eu m-am hotărât la naștere naturală, doar că mi s-a spus de curând că trebuie să iau în calcul și varianta de cezariană având în vedere că am un copil destul de mare. Are 3 kilograme, ideea e că e foarte osos, mi s-a explicat, problema e că e copilul lung, e gras, asta e problema. Este cu capul în jos, pregătit! Există și teama de naștere, de durere și în cazul nașterii naturale, și în cazul operației de cezariană există temeri, doar că sunt împăcată cu gândul că e absolut firesc să trec prin asta, dar că toate o să-mi treacă când o să-mi văd copilul.

Am emoții acum și după naștere cum o să mă descurc cu bebelușul, deși mie îmi plac copiii tare. E o prezență nouă, dar permanentă. Abia l-am așteptat. Sunt convinsă că de-acum nu mă voi mai plictisi vreodată. Vreau să alăptez, sunt pregătită și pentru chestiile astea. Am înțeles că orice mamă poate alăpta dacă se stimulează suficient.”, a declarat Theo Rose, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

VEZI și: Înțelegerea făcută de Anghel Damian și Lia Bugnar, după despărțire: „El are cheile de la casa Liei și se duce zilnic...”. Cum a reacționat Theo Rose

Concediu prenatal de aproximativ o lună

Faptul că are o carieră atât de solicitantă, care implică actoria și muzica, deopotrivă, nu îi va permite solistei să stea prea mult timp departe de luminile reflectoarelor. În acest sens, vedeta mărturisea recent faptul că-și va petrece doar prima lună din viața bebelușului acasă, după care va încerca să-l ia pe micuț cu ea, la locul de muncă.

„Am pauză de o lună și un pic după naștere. Eu am zis că iau copilul cu mine la filmări, să vadă unde trăiește mama lui, o să aibă o copilărie fericită, o să cunoască oameni extraordinari, o să fie înconjurat de muzică, de actori mișto. Inițial am zis că nu mi-ar plăcea să fie artist, pentru că eu am văzut care sunt dezavantajele acestei vieți.”, a mai spus ea.

Citește și: Theo Rose, despre boala cumplită cu care se confruntă de ani buni: „M-am simțit părăsită și s-a apăsat butonul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel