Test COVID pozitiv? Ești binevenit la petrecere! Ideea studenților care dă fiori autorităților

Data publicării:

Studenții din Manchester organizează petreceri „Covid Pozitive” la care numai persoanele testate pozitiv au voie să participe.

Studenții de la universitățile din Manchester organizează petreceri „Covid pozitive” în încercarea disperată de a-și salva viața socială pe fondul unor interdicții draconice impuse în campusuri în vederea prevenirii răspândirii infecției cu noul coronavirus.   

Studenții de la Universitatea din Manchester și de la Universitatea Northumbria spun că tinerii, obligați să rămână în carantină în căminele lor, organizează petreceri 24 de ore pe zi, deoarece rămân sub restricții stricte.  

Peste 1.500 de studenți de la Manchester Met University au primit recomandarea de a se autoizola în camerele de cămin, după ce s-a constatat izbucnirea unui focar de coronavirus în blocurile unde sunt cazați studenții.  

Test COVID Pozitiv, biletul de intrare

 

Un student la fizică de la Universitatea din Manchester a declarat pentru The Guardian că forțele de ordine au intervenit, sâmbătă, pentru a strica o petrecere din campusul din Fallowfield: „A fost o petrecere în urmă cu câteva zile, care avea o singură politică: Puteai intra doar dacă erai pozitiv. A fost măsura lor de sănătate și siguranță“, a afirmat tânărul student, citat de Daily Mail

Între timp, Universitatea din Exeter a confirmat astăzi că un număr de studenți au fost exmatriculați pentru încălcarea regulilor privind combaterea Covid-19.  

[citeste si]Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Externe


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel