Legenda muzicii rock care a uimit o fană de doar 11 ani. Totul s-a întâmplat pe scenă /video

Data publicării:
Sursa: Freepik
Descriere foto: Sursa: Freepik

Legenda muzicii rock, Bruce Springsteen, a uimit o tânără fană de 11 ani, semnându-i scutirea de la școală în timpul unui concert recent.

Întâmplarea s-a petrecut la concertul lui Springsteen din San Francisco, unde tânăra a ținut o pancartă pe care scria: "Lipsesc de la școală, poți să-mi semnezi biletul de absență?". Amuzat de mesajul îndrăzneț, artistul s-a aplecat spre primul rând pentru a citi biletul, care conținea o scuză elaborată, menționând că eleva a lipsit pentru a-l vedea pe "legendarul Bruce Springsteen".

Springsteen nu este la prima ispravă de acest gen. În 2016, a semnat o scutire similară pentru un elev care a lipsit de la școală pentru a participa la o sesiune de autografe a acestuia, "Born to Run".

Concertul din San Francisco face parte din turneul mondial al lui Springsteen, care a fost amânat din cauza unui ulcer peptic. Din fericire, artistul s-a recuperat și a revenit pe scenă în martie 2024, alături de trupa sa, "E Street Band".

Următoarea destinație a turneului este Franța, unde Springsteen va concerta, pe 25 mai, la Orange Vélodrome din Marsilia.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Deaconescu | Categorie: Externe


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel