Teo Trandafir și Andreea Marin, audiate într-un dosar DIICOT. Ce au pățit cele două prezentatoare TV

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin, Teo Trandafir, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, Teo Trandafir, Instagram

Teo Trandafir și Andreea Marin sunt audiate într-un dosar de înșelăciune.

Teo Trandafir și Andreea Marin au ajuns să fie audiate de către DIICOT, întrucât sunt părți vătămate într-un dosar demarat din 2016, în cara imaginea acestora, dar și a altor celebrități a fost folosită pentru a comite înșelăciune. Mai exact, patru tineri din județul Neamț au făcut mai multe conturi pe rețelele de socializare cu numele acestora, prin care au încercat să strângă bani fraudulos pentru campanii umanitare false. Potrivit impact.ro planul acestora s-a dovedit a fi un real succes, pentru că în jur de  273 de persoane au răspuns afirmativ apelului umanitar și au ales să doneze bani. Mai mult, suma totală pe care tinerii au reușit să o strângă de pe spatele vedetelor este una destul de frumușică, adică de 35 de mii de dolari.

Teo Trandafir și Andreea Marin, victimele înșelăciunii online

Tinerii, cu vârste cuprinse între 18 și 23, de ani au fost descoperiți de autorități și se află sub arest, potrivit sursei citate. Dintre persoanele înșelate, majoritatea au renunțat să mai fie martore în proces și să depună plângere, doar 80 dintre acestea fiind decise să meargă mai departe. Tinerilor li se aduc mai multe acuzații, printre care constituirea unui grup infracțional organizat, fals informatic în formă continuată și înșelăciune în formă continuată.

”Inculpații au creat, fără drept, în rețeaua electronică Facebook conturi fictive pe numele vedetelor TV, postând fotografii reale ale acestora, alături de informații personale (reale sau fabricate) care prin natura lor au cauzat prejudicii morale și de integritate, afectând imaginea și credibilitatea vedetelor în fața publicului, public care în prezent se poate manifesta neîncrezător în cazul derulării unor campanii umanitare autentice pe care acestea le-ar putea organiza”, a transmis DIICOT, într-un comunicat de presă.

Poate te interesează și: Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei: „Nu sunt ușor de suportat, sunt conștientă”

Teo Trandafir revine pe micile ecrane într-un nou format

Emisiunea Teo Show a intrat în vacanță într-un moment foarte neașteptat, fanii întrebându-se dacă vedeta de la Kanal D a fost dată afară din trust sau pur și simplu și-a luat vacanță. Postul de televiziune turcesc a lămurit imediat situația, spunând faptul că Kanal D a intrat doar în grila de vară, iar emisiunea se va întoarce din toamnă. Totuși, în contradictoriu cu aceste informații, Bella Santiago, cea care a împărțit platoul cu Teo Trandafir, spunea în exclusivitate pentru Spectacola faptul că nimeni nu i-a anunțat de această vacanță, iar decizia a fost una bruscă. Mai mult, Kanal D nu i-a propus un nou contract de colaborare Bellei.

Totuși, se pare că pentru Teo Trandafir lucrurile stau mai bine. Potrivit fanatikaceasta le-ar fi propus șefilor săi un nou format de emisiune, care i-a fost și aprobat. Așadar, Teo Trandafir va apărea în continuare pe Kanal D, dar cu un nou concept. Potrivit sursei citate, va fi vorba despre o emisiune în care se vor dezbate subiecte de lifestyle, reportaje de calitate, în care vor fi prezentate și povești de viață interesante. Nu în ultimul rând, celebra prezentatoarea va avea și un coleg de platou, însă identitatea acestuia nu s-a aflat încă.

Bella Santiago, cel mai important sfat pe care l-a primit de la Teo Trandafir: "Am învățat că..." Ce spune artista despre plecarea de la Kanal D / EXCLUSIV /



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel