Teo Trandafir, planuri de căsătorie. Motivul pentru care vrea să facă pasul pentru a treia oară: Nu vreau să fie pus în situația de a se certa cu nimeni

Data actualizării: | Data publicării:
Teo Trandafir, foto Facebook
Descriere foto: Teo Trandafir, foto Facebook

Teo Trandafir a mai fost căsătorită de două ori și intenționează să ajungă la altar și pentru a treia oară.

Teo Trandafir spune că nu se teme să ajungă în fața altarului și a treia oară. Motivul este unul cât se poate de practic. Vedeta este de părere că partenerul trebuie să aibă dreptul legal de a moșteni o parte din avere, în cazul în care aceasta ar păți ceva și nu ar vrea să-l pună într-o situație incomodă și dificilă. 

 

„Am înțeles că dacă partenerul tău construiește și muncește cu tine cot la cot, și faceți niște lucruri împreună, care intră „la comun și acest lucru nu se cuantifică undeva, dacă eu pățesc, Doamne ferește!, ceva, succesiunea se face într-un mod neechitabil. Nu este cinstit. Nu vreau să fie pus în situația de a se certa cu nimeni și, din acest punct de vedere, niște acte, la un moment dat, ne vom gândi să facem”, a declarat Teo Trandafir pentru VIVA.

Teo Trandafir, dezvăluiri surprinzătoare despre iubitul pe care îl ține ascuns de ochii curioșilor: "Căsătoria este pentru mine un miracol"

Cum s-au terminat cele două mariaje ale vedetei


Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate și longevive prezențe din televiziunea românească. Naturalețea sa și felul în care spune lucrurilor pe nume au făcut-o să fie iubită de public.

Și dacă pe plan profesional, lucrurile au mers ca pe roate, pe plan sentimental nu putem spune același lucru. Teo Trandafir s-a căsătorit prima dată la vârsta de 22 de ani, însă totul s-a destrămat la scurt timp. Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, vedeta a vorbit despre relațiile pe care le-a avut și despre ce nu a mers. În ceea ce privește prima căsătorie, semnele rele s-au arătat încă din ziua nunții și au fost legate de rochia de mireasă.

În ’90 m-am căsătorit. Fusesem împreună vreo 4 ani înainte. M-am măritat la 22 de ani, într-o frumoasă zi de august. Aveam o rochie de mireasă de toată jena, era cea mai urâtă rochie din lume dintr-o greşeală de tactică. Atunci când am văzut materialul era un argintiu ca cel de la staniol şi am luat 5 metri. Când am desfăcut pachetul, jur că am început să plâng pe loc. Era o zi însorită şi te jurai că sunt panouri solare, tablă zincată, ceva înfiorător.

Am făcut-o aşa pentru că nu aveam cum să dau înapoi şi i-am pus deasupra nişte voal. A fost, însă, o căldură în ziua nunţii… şi eu îmbrăcată în plasticul ăla şi cu tul deasupra, a fost îngrozitor. O să fie pentru totdeauna, aşa gândeam atunci. Nu a mers pentru că ne-am obişnuit unul cu celălalt. Nu aveam nici ce să mai vorbim. Nici acum nu mai ţinem legătura”, a mărturisit Teo Trandafir, în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruţă.

Chiar dacă prima căsnicie nu a mers, Teo Trandafir nu și-a pierdut speranța, astfel că a mai încercat și a doua oară, sperând că de data aceasta va avea parte de familia mult visată.  În anul 2012 a mers din nou în fața altarului alături de rugbistul Constantin Iosef, însă nici de această dată lucrurile nu au mers prea bine. Cei doi s-au despărțit după 7 luni.

Teo Trandafir, despre relația pe care o are cu iubitul fiicei sale: „Eu acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă”


Motivul pentru care a divorțat


Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” , de la Kanal D,Teo Trandafir  a povestit care au fost motivele ce au stat la baza eșecurilor mariajelor ei și, în același timp, a explicat ce compromisuri nu ar face niciodată din dragoste.

„Eu nu suport niciun fel de autoritate. În secunda în care autoritatea s-a ridicat asupra mea fără blândețe, înțelegere și argumente, o dau la o parte că pe o măsea stricată. (...) Odată instalată autoritatea, eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor funcționa niciodată pentru că am această cerință pentru bărbatul de lângă mine: lasă-mă să trăiesc lângă ține, așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine. Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, unde sunt; nu te voi întreba niciodată unde ești. Niciunul dintre partenerii mei nu a auzit de la mine întrebarea cu cine ești și unde ești. Niciodată! Dacă vrei să te întorci, bine, dacă nu, p-aci ti-e calea. Sunt mult prea bună pentru tine. Vrei să mă rog de tine să te întorci? Mai bine mor! Rămâi cu cine ești, cât timp dorești; și întoarce-te dacă mai e cale”, a spus Teo Trandafir.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel