Teo Trandafir, dezvăluiri surprinzătoare despre iubitul pe care îl ține ascuns de ochii curioșilor: "Căsătoria este pentru mine un miracol"

Data publicării:
Teo Trandafir, sursa foto Facebook
Descriere foto: Teo Trandafir, sursa foto Facebook

Teo Trandafir a făcut mărturii surprinzătoare despre iubitul pe care îl ține departe de ochii lumii.

Teo Trandafir este  una dintre cele mai îndrăgite personalități din lumea showbiz-ului românesc. Naturalețea sa și felul în care spune lucrurilor pe nume au făcut-o să fie iubită de public. Vedeta a ales să își țină departe de ochii curioșilor viața personală, astfel că, puține au fost momentele în care aceasta a vorbit despre acest lucru în public.

Recent, Teo Trandafir a acceptat să vorbească despre anumite detalii din viața ei, atunci când nu se află în lumina reflectoarelor. Vedeta are o relație serioasă cu un bărbat a cărui identitate a reușit să o păstreze ascunsă până în prezent și despre care a evitat întotdeauna să vorbească despre. Cu toate astea, Teo Trandafir a făcut câteva precizări cu privire la acest lucru.

“Absolut. Sunt lucruri despre care, chiar dacă vorbesc mai puțin, sunt evidente pentru un cunoscător al naturii umane. Un om nefericit și singur, care refuză interacțiunea umană și, implicit, iubirea, se vede, după poziția corpului, după cum îți evita privirea, schimbul de replici. În viața de zi cu zi eu sunt un om cuminte. Acum douăzeci de ani cineva îmi spunea că atunci când se aprind luminile eu mă transform. Dar, în general sunt cuminte, îmi place să ascult și opinia celuilalt, să nu deranjez foarte tare” a declarat Teo Trandafir pentru Click.ro.

Teo Trandafir a mărturisit că are emoții de Valentine’s Day sau Dragobete. Mai mult decât atât, vedeta a dezvăluit și felul în care vede acum o căsătorie: “Cele două nu se exclud. La mine nu s-a schimbat mare lucru și asta ne ajută și pe mine și pe Maia, pentru că ne înțelegem foarte bine, gândim în același fel. Vrem amândouă bombonele, inimoare, ne plac”, potrivit sursei citate.

“Încep încet-încet să mă gândesc că o căsătorie ar însemna un parteneriat social bun, care ar apăra ambele părți, și pentru mine, un miracol”, a mărturisit Teo Trandafir.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel