Teo Trandafir, despre relația pe care o are cu iubitul fiicei sale: „Eu acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă”

Data actualizării: | Data publicării:
Teo Trandafir, foto Facebook
Descriere foto: Teo Trandafir, foto Facebook

Teo Trandafir și fiica ei sunt cele mai bune prietene. Ce spune prezentatoarea TV despre iubitul fiicei sale?

Teo Trandafir și Maia au o relație specială. Fiica vedetei are deja un iubit și i l-a prezentat mamei sale. Ba mai mult, cei trei au luat și masa împreună, iar Teo este mulțumită de prietenii pe care fiica ei îi are. În plus, aceasta are mereu doar cuvinte de laudă la adresa tinerei și spune că este mândră de ea. 


„Este o relație adolescentină frumoasă. Lucrurile au decurs firesc, am stat la masă, ne-am bucurat. La început a fost mai liniște, dar ni s-au dezlegat limbile repede, pentru că eu am grijă să fiu volubilă, iar Maia are grijă să îmi spună de fiecare dată: „Ai grijă să fii drăguță!. Maia este un copil normal și aduce în casă copii normali. Eu acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă”, a spus Teo Trandafir pentru VIVA


Fiica vedetei îi dorește să studieze în Anglia și Teo Trandafir spune că deja s-a obișnuit cu ideea, dar tot nu vrea să fie prezentă atunci când Maia își va face bagajele. Prezentatoarea TV își susține fiica indiferent de deciziile pe care le ia și își dorește ca aceasta să fie în primul rând fericită. Chiar dacă nu i-a interzis lucruri, Maia este o fire responsabilă și o face de fiecare dată mândră pe mama ei. 


„Sunt atât de antrenată de ideea asta, încât nu îmi mai e frică. Sper să nu fiu acasă când își va face bagajele, o să o rog să le facă atunci când sunt la serviciu”, a adăugat vedeta. 

 

Teo Trandafir spune că nu se teme de comentariile negative din mediul online și încearcă doar să învețe din experiențele mai puțin plăcute cu fanii. Aceasta susține că nu a avut o rețetă a succesului și nici nu a făcut ceva special pentru ca oamenii să o iubească. Vedeta afirmă că totul a venit natural, fără prea mari eforturi din partea ei. 

 

Citește și: Jador, în lacrimi pe internet. Artistul trece prin clipe grele: „Deși sunt atât de mulți oameni în jurul meu, de fapt... sunt singur”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel