Ana Morodan, dată afară de la Antena Stars? Emisiunea vedetei a fost înlocuită, după scandalul în care este implicată

Data publicării:
Sursa foto: Ana Morodan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ana Morodan, Instagram

Ana Morodan are parte de mai multe lovituri dure, după incidentul neașteptat care a avut loc în cursul zilei de marți.

Se pare că gestul neașteptat făcut Ana Morodan de a se urca la volanul mașinii după ce a consumat alcool și substanțe interzise nu a fost pedepsit doar de autorități, ci și de postul de televiziune unde aceasta avea propria emisiune. „REAlă by Ana Morodan”, emisiune în care Contesa Digitală era filmată pentru a-și arăta viața de zi cu zi, era difuzată pe Antena Stars, de luni până joi, însă fanii au fost surprinși să vadă faptul că aceasta a dispărut din grila de programe.

În locul ei a apărut însă o reluare a unei alte emisiuni de pe post, „Perfecte cu defecte”, cu Alina Radi, Mona Lisa Sufan și Roxana Chiriță, potrivit impact. Chiar dacă postul de televiziune nu a oferit încă o reacție oficială cu privire la acest subiect, dispariția emisiunii de pe post vine chiar după ce Ana Morodan și-a petrecut 24 de ore în secția de poliție, după ce a refuzat să oprească la semnalele poliției, dar a refuzat și testarea pentru depistarea alcoolului. Pe numele ei s-au deschis deja trei dosare penale.

Te-ar putea interesa și: Maurice Munteanu, dezvăluiri șocante, după ce Ana Morodan a fost prinsă de poliție conducând beată și fără permis: „Orgoliile și vanitatea te pot îngropa”

Dan Negru critică decizia trustului de a nu oferi o opinie

Dan Negru a avut o reacție dură pe rețelele de socializare, după acest incident neașteptat. Celebrul prezentator TV critică dur postul de televiziune de unde aceasta provine, pentru faptul că nu are „un cod de moralitate” și pentru faptul că pune audiențele în față. În alte țări s-au luat măsuri drastice pentru persoanele publice care au promovat astfel de ilegalități, justifică Dan Negru.

"Vedeta unei televiziuni a fost reținută după ce a fost prinsă la volan drogată, băută și fără carnet. Nu contează nici numele vedetei și nici al televiziunii, sunt irelevante în povestea mea. Îngrijorător e că atunci când presa a cerut un punct de vedere televiziunii, aceasta a tăcut. În bussinesul mondial, când un angajat încalcă legile unui stat, angajatorul ține cu statul. Televiziunile mondiale au un cod de moralitate. Noi, nu! Cu ceva ani un urmă, în România, deținătorii licenței unui format internațional au recuzat un artist din juriul unui show pe motiv că avea probleme cu drogurile. Ai noștri, cei care l-au propus, n-au avut problema asta de moralitate. Bani să iasă ..Netflix s-a dezis public de Kevin Spacey deși "House of cards", serialul în care avea rol principal, aducea profituri uriașe companiei. Televiziunile de la noi trebuie sa-și recâștige moralitatea chiar cu prețul de a pierde bani. Copiii, ăia puțini care se mai uită la tv, să știe că drogurile, alcoolul, probleme cu legea nu sunt cool. Să fie asta noua încercare din evoluția televiziunilor, să fie trecerea de la "blonde" la "litere". Altfel, moralitatea e ca erecția: când o ai, se vede.", a fost postarea scrisă de Dan Negru, în mediul online. 

Citește și:  Adriana Bahmuțeanu o atacă dur pe Ana Morodan: „Sper să ajungă cât mai repede la lada de gunoi a istoriei”

Ana Morodan și-a cerut scuze, după scandalul în care a fost implicată

Chiar dacă puține persoane se așteptau ca Ana Morodan să-și ceară scuze, acest lucru s-a întâmplat în final, Contesa Digitală distribuind un mesaj pe rețelele de socializare în care își conștientizează întreaga vină. Aceasta regretă faptul că le-a oferit tinerilor din comunitatea sa așa un exemplu negativ și își cere scuze tuturor persoanelor pe care le-a rănit involuntar, prin intermediul lucrurilor ilegale pe care le-a săvârșit.

”Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și eu influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită.

Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut mai mult. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită. Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și în mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru.”, a mai spus Ana Morodan, pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel