Dan Negru, reacție furibundă după gestul făcut de Ana Morodan: "Televiziunile mondiale au un cod de moralitate"

Data publicării:
Dan Negru, foto Facebook
Descriere foto: Dan Negru, foto Facebook

Dan Negru a oferit și el o reacție în ceea ce privește cel mai recent eveniment în care a fost implicată Ana Morodan.

Dan Negru analizează toate evenimentele zilei atât din România, cât și la nivel internațional, iar faptul că Ana Morodan a fost prinsă beată și sub influența substanțelor interzise la volan nu a fost trecut cu vederea de către prezentator. După cum era de așteptat, acesta pune la zid gestul făcut Contesa Digitală, care ar trebui să fie un model pentru tânăra generație. Mai mult, Dan Negru judecă și gestul televiziunii de la care aceasta provine, pentru că nu a luat măsuri dure, cum se întâmplă la nivel internațional.

"Vedeta unei televiziuni a fost reținută după ce a fost prinsă la volan drogată, băută și fără carnet. Nu contează nici numele vedetei și nici al televiziunii, sunt irelevante în povestea mea. Îngrijorător e că atunci când presa a cerut un punct de vedere televiziunii, aceasta a tăcut. În bussinesul mondial, când un angajat încalcă legile unui stat, angajatorul ține cu statul. Televiziunile mondiale au un cod de moralitate. Noi, nu! Cu ceva ani un urmă, în România, deținătorii licenței unui format internațional au recuzat un artist din juriul unui show pe motiv că avea probleme cu drogurile. Ai noștri, cei care l-au propus, n-au avut problema asta de moralitate. Bani să iasă ..Netflix s-a dezis public de Kevin Spacey deși "House of cards", serialul iî care avea rol principal, aducea profituri uriașe companiei. Televiziunile de la noi trebuie sa-și recâștige moralitatea chiar cu prețul de a pierde bani. Copiii, ăia puțini care se mai uită la tv, să știe că drogurile, alcoolul, probleme cu legea nu sunt cool. Să fie asta noua încercare din evoluția televiziunilor, să fie trecerea de la "blonde" la "litere". Altfel, moralitatea e ca erecția: când o ai, se vede.", a fost postarea scrisă de Dan Negru, în mediul online. 

Citește și: Drug Test, erori și lacune. Ce este benzodiazepina, găsită la Ana Morodan. Paparau: Singura probă luată în considerare de instanță! Sunt necesare sancțiuni mai grave

Adriana Bahmuțeanu a avut și ea o reacție dură

Nu doar Dan Negru a avut o reacție acidă pe tema aceasta, ci și Adriana Bahmuțeanu, care nu înțelege cum au ajuns astfel de persoane să fie considerate drept repere de viață de către noua generație.

„Influencera Ana Morodan, Contesa Digitală a ajuns în arestul poliției după ce a sfidat legea și a condus în mod repetat și fără permis, beată mangă și trasă pe nas!
Sper să ajungă cât mai repede și la lada de gunoi a istoriei, împreună cu mentorul ei, cel care a făcut-o celebră, fraierul de Lucian Mândruță!!!

Pentru că astfel de persoane bizare, așa zișii tineri frumoși liberi, nu au ce să caute în spațiul public și să devină idoli pentru generații întregi!!!”, a început să spună Adriana Bahmuțeanu, pe contul ei oficial de socializare.

Citește și: Ana Moradan, sfaturi pentru fanii săi, la scurt timp după ce a fost reținută. Vedeta regretă faptele sale: ”Nu faceți ca mine”

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu consideră că faima este cea care li se urcă la cap persoanelor care apelează la astfel de gesturi, când cred că totul li se cuvine și că sunt stăpânii lumii. 

„Cineva a transformat-o într-o adevărată icoană pentru generațiile tinere. Mă întreb dacă Ana Morodan își va cere scuze public atunci când va ieși din arestul poliției. Mă tem că nu! Pentru că o astfel de persoană, de regulă, crede că i se cuvine totul pe această lume și este deasupra legii. Asta este beția celebrității. Persoana asta a ajuns peste noapte o persoană cunoscută.”, a adăugat Adriana Bahmuțeanu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel