Teo Trandafir, momente de panică în platoul emisiunii „Teo Show”: Ce a pățit prezentatoarea TV: “Am început să strig: Regia, regia, mă aude și pe mine cineva?”

Data publicării:
Sursa foto: Teo Show, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Teo Show, instagram

Teo Trandafir a acut parte de un moment tensionat, chiar în cadrul emisiunii pe care o moderează. 

 Teo Trandafir a avut parte de momente de panică, chiar în emisiunea pe care o moderează. Colegii prezentatoarei TV au pus la cale o farsă de zile mari. Vedeta s-a panicat și nu știa cum să reacționeze. 

Teo Trandafir, momente de panică în platoul emisiunii „Teo Show”

În fiecare sâmbătă și duminică, de la 10:00, Teo Trandafir vă dă întâlnire la emisiunea pe care o prezintă, “Teo Show”. Recent, îndrăgită prezentatoare a avut parte de o farsă de zilei mari, din partea colegilor de emisiune. Teo Trandafir este întotdeauna prima pe platoul de filmare, motiv pentru care colegii săi, de la cameramani, regizor de platou, sunetiști,  reporteri și până la producătorii emisiunii, s-au gândit să-i facă o farsă și să dispară fără urmă, lăsând-o singură.

Teo trandafir a intrat în panică și nu mai înțelegea ce se întâmplă, moment în care colegii săi se amuzau copios. 

 “La început, nu mi-am dat seama ce se înțâmplă pentru că întotdeauna sunt prima în platou. Însă când am văzut că trec 5 minute și nu vine nimeni, niciun operator, că nu răspunde nimeni în Regie, nu vine nimeni să aprindă luminile… am intrat puțin în panică, trebuie să recunosc. Am început să strig: Regia, regia, mă aude și pe mine cineva?; ei probabil erau leșinați de râs pe sub birouri pentru că  era clar că nu a suflat nimeni niciun cuvant. Toți erau adunați claie peste grămadă în Regie și se uitau la mine cum mă agit. Dar, Slava Cerului, la un moment dat s-a rezolvat!”, a spus Teo Trandafir, amuzată.

Teo Trandafir s-a liniștit în momentul în care au apărut toți în platou. Abia atunci vedeta și-a dat seama că a fost vorba de o farsă. 

“Inițial, am vrut să îi strâng de gât, dar m-am gândit că am nevoie de ei, că sunt prietenii mei și îi iubesc. Așa că i-am îmbrățișat. Să ne mai distrăm și noi, ce Dumnezeu!”,  a povestit amuzată Teo. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Teo Show (@teoshow.kanaldromania)

Ritual pe care îl păstrează cu strictețe în fiecare dimineață

Teo Trandafir a mărturisit că zi de zi, în fiecare dimineață după ce se trezește, bea un litru și jumătate de apă pe stomacul gol. Acest secret se pare că o ajută să se mențină în cea mai bună formă a ei.

„Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, a mărturisit Teo chiar în emisiunea ei de la Kanal D.

Totodată, Teo Trandafir a dezvăluit și ce regim alimentar are. Vedeta a povestit că mănâncă des, dar puțin, și a renunța definitiv la cartofii prăjiți și sucurile acidulate.

„Mănânc foarte puțin și destul de des, când mi se face foame în general. Mănânc orice, numai că de exemplu dintr-o ceafă de porc, mănânci foarte puțin. Nu mai mănânci și pâine că doar nu ești nebun. Mănânc chestii care nu îngrașă, nu beau niciodată acid, pentru că nu pot, pentru că mă doare, mă ustură stomacul. Nu mă mănânc prăjeală pentru nu îmi place”, explica Teo Trandafir.

Citește și: „Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă”. Marius Elisei o face praf pe Oana Roman: „Te-am făcut mamă, mireasă și nu meritai”

Adi Nartea, diagnostic teribil: „Am început să plâng”. Simptomul banal care l-a ajutat să descopere boala



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel