„Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă”. Marius Elisei o face praf pe Oana Roman: „Te-am făcut mamă, mireasă și nu meritai”

Data actualizării: | Data publicării:

Marius Elisei a postat o mesaj dur în mediul online, cu privire la mama copilului său.

Marius Elisei a răbufnit în mediul online. După multiplele acuzații aduse de Oana Roman, acesta i-a dat în final replica vedetei, însă într-o manieră la care nimeni nu se aștepta. Bărbatul i-a aruncat cuvinte dure acesteia, amenințând-o indirect cu faptul că și el ar avea, la rândul său, extrem de multe dovezi pe care le-ar putea face publice și care ar putea să o pună pe ea într-o lumină proastă.

„Deci te rog frumos să încetezi să mai vorbești despre mine și niște aberații care știi bine că multe dintre ele sunt niște minciuni. Tu niciodată nu te uiți în oglindă înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, va avea de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm și vei vedea că o să ieși în pierdere. Faci niște afirmații care crezi că te ajută la ceva?”, a spus fostul partener al vedetei pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, nou atac la adresa Catincăi: „Mama se trezește noaptea și o strigă, urlă după ea”

„Vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă!”

Acuzațiile nu se opresc aici. În continuare, Marius Elisei a ales să se lege și de aspectul fizic pe care mama copilului său îl avea în urmă cu ceva timp. În acest sens, acesta spune că „a luat-o grasă”, dar și că a „făcut-o mamă”, astfel că aceasta nu ar fi putut altfel să facă toate aceste lucruri, în absența sa.  

„Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter! Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!”, a mai adăugat acesta.

Citește și: „Eu am trăit ani de zile un abuz”. Oana Roman, mesaj tranșant, după despărțirea de Marius Elisei

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marius Elisei (@eliseimarius)

Care a fost mesajul ce l-a înfuriat pe Marius Elisei

Înainte de a face publice acele mesaje dure, Oana Roman i-a adus noi acuzații acestuia. Vedeta a dat cărțile pe față și a postat mai multe mesaje în mediul online, unde aceasta îi scrie în mod repetitiv de faptul că Isa, fiica lor, plânge de dorul lui. Potrivit acesteia, bărbatul ar fi promis că va petrece timp cu fiica lor, însă până acum nu a făcut nimic în acest sens. 

„Având în vedere că fostul meu soț mi-a dat block peste tot și nu îi pot comunica nimic referitor la copilul nostru, mă obligă să-i transmit public mesajele trimise în ultima perioadă referitor la atitudinea sa vis-a-vis de Isabela.

De duminică până azi am trimis următoarele mesaje. Azi am venit acasă și am găsit-o pe Isa plânsă pentru că l-a sunat să-l roage măcar să o ia într-o zi de la after să petreacă un pic de timp cu el, iar el i-ar fi răspuns că trebuie să vadă cum se organizează și încă nu-i poate da un răspuns.'', a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

VEZI și: Catinca Roman a răbufnit, după ce Oana Roman a spus că nu a mai mers de luni bune la mama lor: “Am fost foarte afectată”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel