Teo Trandafir, mamă adoptivă la 36 de ani. Cum a conspirat Universul: „Toată lumea îmi spunea că sunt nebună”

Data publicării:
Teo Trandafir, foto Facebook
Descriere foto: Teo Trandafir, foto Facebook

Teo Trandafir a devenit mamă la 36 de ani. Micuța Maia a intrat în viața vedetei exact când aceasta nu se aștepta, însă a știut din prima clipă că este cea mai bună decizie. 

Teo Trandafir (52 ani) a fost invitata lui Cătălin Măruță la podcastul său de pe Youtube. Pe lângă subiectele legate de caroeră și deciziile profesionale, cei doi realizatori Tv au vorbit și despre momentul în care viața lui Teo s-a schimbat radical. Acela în care Maia a intrat în viața ei. 


Teo Trandafir avea 36 de ani, era divorțată și ducea o viață de vis, din care nu considera că lipsește ceva. Cu toate astea, ea a cerut un semn divin pentru a decide dacă e momentul să își schimbe viața.

 „A fost așa: Aveam 36 de ani, o viață bestială și nu-mi doream copii deloc. Pentru că nu eram căsătorită, pentru că nu eram gata pentru asta, pentru că e o responsabilitate pe care eu nu sunt în stare să o duc. (…) Eu m-am gândit foarte serios: «Sunt în stare să am grijă de mine? Răspuns corect: Nu». Eu am prostul obicei de a nu mă minți, măcar pe mine. (…) Și mi-am dat seama că vine o vârstă și am întrebat: «Doamne, dacă tu crezi că eu pot să fac asta, dă-mi un semn și eu o să fiu foarte atentă»”, a spus Teo Trandafir. 


Cum a conspirat universul ca Maia să vină în viața ei


 „Am ajuns la 36 de ani și, într-adevăr, am aflat că există o doamnă care are o problemă. Că are o situație socială dramatică și că este pusă în situația de a naște un copil și că nu știe ce să facă în legătură cu asta.


Eu tocmai adresasem Universului întrebarea dacă e bine sau ba, iar răspunsul meu a fost da, pe loc. Într-o lună am plecat de acasă cum mă vezi și m-am întors acasă cu un copil mic. Toată lumea îmi spunea că sunt nebună”, a povestit prezentatoarea TV.

Teo Trandafir, adevărul despre plecarea din PRO TV și cumpăna de moarte: „Când l-am văzut pe Sârbu plângând lângă mine, atunci mi-am dat seama că pot să mor”

 

Maia are acum 17 ani și cele două au o relație specială. Teo nu a ținut legătura cu mama biologică a fetiței și nici cea mică nu a solicitat vreodată să o cunoască pe cea care i-a dat viața. 

 „Se fac niște proceduri legale. (…) Te auto-decazi din aceste drepturi pentru că femeia, nu o judec, nu putea face asta. O înțeleg, i-am luat de pe cap acest miracol și l-am pus pe capul meu.


(...) N-a venit [acea întrebare/acel moment]. Eu i-am spus [că este adoptată]. (…) Nu e niciun fel de problemă [dacă va vrea]. Copilul ăsta este parte din mine. Noi suntem o singură creatură. Nu există posibilitatea să ni se întâmple ceva rău. Și știu că eu sunt ce vrea ea. Nu-i trebuie calculator, tabletă, telefon când e cu mine pentru că sunt fun. Râdem mult împreună”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel