Teo Trandafir, adevărul despre plecarea din PRO TV și cumpăna de moarte: „Când l-am văzut pe Sârbu plângând lângă mine, atunci mi-am dat seama că pot să mor”

Data actualizării: | Data publicării:
Teo Trabdafir, Captură foto YouTube/ Cătălin Măruță
Descriere foto: Teo Trabdafir, Captură foto YouTube/ Cătălin Măruță

Teo Trandafir a vorbit pentru prima dată despre plecarea ei din Pro Tv, despre cearta pe care a avut-o cu Adrian Sârbu, dar și despre momentul în care a fost la un pas să-și piardă viața.

Teo Trandafir a fost invitata adversarului său, într-un interviu inedit. Îndrăgita realizatoare Tv a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a vorbi deschis despre cele mai delicate momente din viața ei. Totul s-a întâmplat pe un teren neutru, pe YouTube, acolo unde cei doi prezentatori pot apărea împreună fără să își încalce contractele pe care le au cu ProTV și Kanal D.

În 2006, Teo Trandafir pleca din ProTv, în urma unor discuții mai aprinse cu Adrian Sârbu. La un an distanță, în locul prezentatoarei Tv a venit Cătălin Măruță, cu care în acest moment se războiește pe audiență. Ambele emisiuni fiind difuzate în același interval orar, la posturi concurente. 


 “Când am plecat de la Pro TV, la Romantica, m-am dus direct în cap. Știam că așa va fi. Publicul nu se duce niciodată după vedetă, suntem produse de televiziune. Publicul se duce după post. Am plecat din Pro TV pentru că eram burn out, eram praf. Două săptămâni am stat să mă gândesc dacă să plec. Zbârnâiam pur și simplu de stres. Când am plecat din Pro, Sârbu mi-azis: Așa fac și eu cu oamenii care m-au dezamăgit în viață, îi uit! Tu, Măruță, nu mi-ai luat locul, pentru că nu a fost al meu niciodată”, a spus Teo, în podcastul de pe canalul de YouTube al lui Cătălin Măruță.

Adrian Sârbu nu a uitat-o


Prezentatoarea TV își amintește cu emoție de momentul în care a fost la un pas de moarte, după ce a fost diagnosticată cu pancreatită acută. La acea vreme, cel care i-a sărit în ajutor, a fost Adrian Sârbu, care a făcut posibil transferul vedetei la Viena, pentru mai multe intervenții chirurgicale. 

Am avut cinci anestezii generale. Când l-am văzut pe Sârbu plângând lângă mine, atunci mi-am dat seama că pot să mor. Dar muream în fală. Nu mai vorbisem cu el de șase ani. Când m-am trezit după anestezii, aveam creierul gol. Nu știam cine sunt, dacă am copil, cine sunt părinții mei. După 24 de ore mi-am amintit două cuvinte: George Clooney”, a mai povestit Teo.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel