Teo Trandafir confirmă că a rămas fără emisiunea de la Kanal D. Cu ce se ocupă vedeta în prezent

Data publicării:
Teo Trandafir, captură video Youtube
Descriere foto: Teo Trandafir, captură video Youtube

Teo Trandafir le-a dezvăluit fanilor cu ce activități își ocupă timpul liber, după ce a dispărut de pe micile ecrane.

Postul de televiziune Kanal D pare că pregătește extrem de multe schimbări pentru fanii care au fost deja uimiți să afle faptul că mai multe emisiuni au fost scoase deja din grila de programe. Dacă prima dată s-a auzit faptul că Teo Trandafir a rămas fără emisiune, mai apoi, șefii trustului au dezvăluit faptul că nici formatul moderat de Bianca Drăgușanu nu se va mai difuza. Motivele nu sunt încă cunoscute, însă dacă blondina a declarat faptul că pentru ea pierderea nu este atât de mare, întrucât are mai multe proiecte în desfășurare, fanii nu au aflat încă ce se va întâmpla pe viitor cu Teo Trandafir.

Aceasta este una dintre cele mai consacrate prezentatoare din țara noastră, motiv pentru care nimeni nu s-ar fi așteptat ca ea să rămână fără emisiune la postul TV care a consacrat-o. Totuși, până să le dezvăluie internauților noul proiect în care ar putea fi implicată, acesta a confirmat faptul că a luat o pauză pentru moment. 

„Am luat o pauză. Viitorul ne va arăta ce are rezervat pentru noi! Mulțumesc mult!”, le-a mai transmis vedeta urmăritorilor, potrivit libertatea.

Te-ar putea interesa și: Bianca Drăgușanu - out de la Kanal D. Primele declarații ale vedetei: „Merit mai mult de atât”

Teo Trandafir profită din plin de zilele libere

Totuși, se pare că timpul liber de care dispune în această perioadă îi priește din plin vedetei care profită la maximum de fiecare zi. Teo Trandafir iubește natura, iar acest lucru se poate vedea în fiecare filmuleț postat de vedetă pe rețelele de socializare, unde este înconjurată aproape mereu de cât mai multă verdeață. Așadar, acum, se pare că aceasta profită de ultimele zile de căldură tot în natură, dorindu-și să descopere cât mai mult locurile minunate pe care Capitala le pune la dispoziție. Nici reacțiile pozitive ale fanilor nu au întârziat să apară, internauții exprimându-și admirația față de îndrăgita prezentatoare.

„Dacă viața îți dă o zi de relaxare, vii cu mine in Grădina Botanică!”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

Citește și: Cea mai importantă lecție primită de Teo Trandafir de la Stela Popescu: „M-a marcat”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teo Trandafir | TV HOST (@teotrandafir)

Cum a schimbat-o cariera în televiziune

Teo Trandafir pare că profesează de-o viață în televiziune, bucurându-se în ziua de astăzi de o notorietate aparte. În timp ce foarte multe persoane se pierd pe acest drum și se lasă duse de valul celebrității, aceasta spune că faima nu a schimbat-o în niciun fel. Mai mult, vedeta are încredere că apropiații ar fi avertizat-o, dacă s-ar fi întâmplat acest lucru.

„Nu știu, pentru că nu știu cum ar fi fost altfel. Ar trebui să compar ceva ce nu cunosc cu ceva ce cunosc. Dacă m-am schimbat, cei din jur ar trebui să remarce, oameni pe care îi cunosc de mulți ani și care m-ar fi tras de mânecă dacă ar fi fost ceva în neregulă.”, a declarat Teo Trandafir, potrivit ciao.

VEZI și: Trucurile care o mențin pe Teo Trandafir în formă, după ce a slăbit 60 de kilograme: „Este un fel de fasting pe care îl practic fără să vreau. Mănânc...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel