Teo Trandafir a dezvăluit rețeta ei preferată: PIZZA fără făină. „Oricine îşi poate prepara acest fel de mâncare acasă”

Data publicării:
Teo Trandafir, foto Facebook
Descriere foto: Teo Trandafir, foto Facebook

Teo Trandafir reușește să se mențină în formă, fără prea mult efort. Vedeta și-a schimbat total stilul de viață și încearcă să consume numai alimente sănătoase. Asta nu înseamnă că a renunțat la pizza. Prezentatoarea TV a dezvăluit rețeta dietetică de pizza, cu care se răsfață frecvent. 

Teo Trandafir s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus. În 2014, vedeta a trecut printr-o operatie complexa de micsorare a stomacului, iar rezultatul i-a schimbat viața. 

În urma operației, prezentatoarea Tv a fost nevoităsă își schimbe total stilul de viață. A început să reducă porțiile, să mânânce mai sănătos, iar azi, vedeta poate spune că a uitat ce înseamnă să ții dietă. 

Chiar dacă nu mai ține dietă, vedeta se ferește de alimente care ar putea să îi strice silueta. 

 


„În general, servesc masa principală cu colegii mei, mâncăm toţi acelaşi lucru, de obicei meniul zilei de la unul din restaurantele din Bucureşti: piept de pui cu salată, pulpe de pui cu ce garnitură este în ziua respectivă, peste. Desertul de obicei îl cedez, dar fructul îl păstrez pentru gustare. Dimineaţa mănânc pâine de secară cu un ou de prepeliţă sau o feliuţă de ceva şi am plecat’’, a mărturisit vedeta de la Kanal D pentru Ce se întâmplă, doctore?!


Stil de viață sănătos nu înseamnă renunțarea la răsfăț. Teo Trandafir a dezvăluit care este preparatul ei preferat, la care nu poate rezista. Din fericire vedeta a reinterpretat rețeta originală, astfel că preparatul a devenit unui aproape dietetic. 


 „Există o reţetă, dar nu ştiu cum se numeşte. E un fel de pizza, dar în locul blatului de făină, care mie nu îmi place, se pun felii de vânătă tăiate pe lung. Reţeta este simplă: pui vânăta, apoi ceapa, ardeiul, mozzarela, caşcavalul, prosciuto crudo, ce avem prin frigider şi ce ne place. Se pot pune oricâte straturi dorim, apoi băgăm totul la cuptor. Oricine îşi poate prepara acest fel de mâncare acasă, cu un efort minim”, a mai spus Teo Trandafir.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel