Tensiuni uriașe în platoul emisiunii Chefi la Cuțite. Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut un schimb dur de replici

Data publicării:

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de un moment tensionat, în cadrul emisiunii Chefi la cuțite. 

Noi conversații în contradictoriu i-au făcut pe cei trei chefi de pe Antena 1 să pornească o ceartă uriașă, chiar în timpul unei probe. Totul a pornit în momentul în care Cătălin Scărlătescu ar fi observat faptul că colegul său, dar și competitorul său, de asemenea, ar fi încercat să trișeze, lucru care l-ar fi adus, în mod evident, mai aproape de câștig. Acesta nu s-a putut abține, motiv pentru care i-a cerut imediat Irinei Fodor, prezentatoarea emisiunii, să-i descalifice echipa bucătarului din joc. În acel moment, și Florin Dumitrescu și-a pierdut destul de tare cumpătul, reproșându-i prietenului său faptul că țipă prea mult, nefiind în stare de ceva mai mult.

„Băi, pe ăștia îi descalifici! Nu mă mai joc. Am zis să nu se apropie nimeni”, a țipat Cătălin Scărlătescu, potrivit cancan.

„Știi de ce e stop? De ce țipi? De ce sunt mă descalificat? A venit să îmi aducă un bol. (…) Nu ești în stare de nimic, doar să urli!”, a replicat extrem de nervos Florin Dumitrescu.

VEZI și: Dr. Mihail, avertisment pentru părinți. Băutura celebră care le face rău copiilor: „E cazul să vă opriți”

Cătălin Scărlătescu dezvăluie preparatul pe care nu trebuie să-l comanzi la restaurant

Cei mai celebri și iubiți chefi bucătari din România dezvăluie frecvent fel de fel de trucuri din restaurantele de la noi din țară, astfel încât să-i ajute pe cei care-i urmăresc să ia cele mai bune decizii. Acest lucru l-a făcut și Cătălin Scărlătescu, care a dezvăluit în cadrul unui podcast care este preparatul de care ar trebui să ne ferim mereu. Este vorba despre ceva care nu se găsește la noi din țară, care este importat, motiv pentru care explicația pentru care realitatea nu este aceeași cu preparatul din meniu se explică, spune el.

„Dacă vrei să îți dai seama de un restaurant cât de fantastic e nu intra în restaurant, du-te în spate la gunoi și ai să vezi acolo ce scrie pe cutii. Pește de captură și vezi chestiile alea de polistiren cu numele la toate fermele din Grecia de pește. Povești cu pești de captură, cum stau 25 de greci cu undițele în mână și ți-l trimit. Nu există așa ceva, este o tâmpenie.

Foarte multe dintre restaurantele din București au păcălit clientul foarte mult timp și încă îl păcălesc," a spus chef Scărlătescu, în cadrul podcastului „Fain și Simplu”, realizat de Mihai Morar.

Citește și: Florin Dumitrescu, rețetă simplă de ciorbă cu afumătură și cartofi. Ingredientele secrete folosite de bucătar: „De aici e gustul ciorbei”

Scărlătescu, avertisment către părinți

Tot Cătălin Scărlătescu a fost și cel care a lansat un avertisment destul de important pentru toți părinții care le oferă copiilor săi clătite. Chiar dacă este vorba despre un desert extrem de îndrăgit de către micuți, bucătarul chef spune că acesta este un real pericol pentru digestie.

„Nu mai dați clătite la copii, vă rog frumos! E un aluat care nu e copt, nu e fiert, nu e prăjit, nu e de niciun fel. Dacă-l strângi în mână zici că e săpun.

Îl mănânci și îți trebuie cel puțin 5 zile pentru a-l digera. De ce ai avea nevoie de o foaie de clătită să mănânci o dulceață?”, a afirmat chef Cătălin Scărlătescu la Antena 1, în cadrul emisiunii Prețul cel bun.

VEZI și: Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel