Tensiuni între Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple România. Bărbatul a început să țipe, iar artista a izbucnit în lacrimi: „Plângeam pentru că îmi venea să mă opresc”

Data publicării:

Tensiunile dintre concurenți la Power Couple România au atins cote maxime.

Ediția de pe 6 martie a concursului Power Couple România a încins spiritele între concurenții care își doresc să ducă la bun final probele grele din competiție. Oana Matache și Radu Siffredi au simțit pe pielea lor aceste tensiuni, în timpul probei „Risipitorii”, când aceștia aveau de cărat mai mule recipiente cu apă, pe care să le tragă ulterior sus, pe un deal, pentru a le pune într-un alt recipient, cu ajutorul unei țeve. Artista a ajuns însă la capătul puterilor, moment în care replicile tăioase au început și ele.

„Eram sigură că proba e pierdută.”, a declarat Oana Matache.

„Ne-a lăsat degeaba aici, te anunț.”, a spus și Dani Oțil.

„După părerea mea, cred că era mai bine dacă încercam amândoi, poate ăla era punctul meu forte, să ridic găleata.”, a adăugat blondina.

Citește și: Scandal între Ana Pal și TJ Miles la Survivor All Stars. De la ce a pornit totul: „M-a deranjat că a început să plângă”

Tensiunile dintre cei doi s-au aprins

În momentul în care a văzut că iubita lui nu poate ține țevile corect, pentru a nu pierde niciun pic de apă, Radu s-a enervat și a început să țipe. Mai apoi, cei doi au schimbat rolurile, iar blondina a fost cea care a alergat după apă. 

„Ține-o așa, poți să o ții în interior? Poți?”, a adăugat bărbatul. 

„Fac tot ce pot.”, spune Oana. 

„Majoritatea probei e făcută de mine, pentru că nu poți, n-ai mâini. Înțeleg că era o probă de colaborare, dar Oana nu e persoana care să facă chestia asta, Oana are un milion de atuuri. Proba asta nu ar fi ieșit sub nicio formă, nici ca logică. Problema mea a fost în momentul în care a trebuit să urc dealul ăla a doua oară... de acolo am început să obosesc, mi s-a albit privirea și m-am pus pe jos, nu am mai putut să continui”, a declarat el.

Te-ar putea interesa și: Ce decizie a luat Culiță Sterp, cu privire la participarea la Survivor All Stars: „Am rămas dator la voi cu o explicație”

Oana, cu ochii în lacrimi

Oana Matache a ajuns la capătul puterilor pe traseul complicat, unde avea nevoie de extrem de multă determinare și de o condiție fizică foarte bună. Astfel, într-un moment de slăbiciune, când pur și simplu credea că a ajuns la capătul puterilor, aceasta a izbucnit în lacrimi. După ce a aflat acest lucru, partenerul său de viață i-a spus faptul că nu ar mai fi continuat proba, dacă ar fi fost conștient de stările prin care trece aceasta.

„M-a bufnit plânsul și plângeam că îmi venea să mă opresc, dar nu trebuia să mă opresc. M-a înfuriat foarte tare faptul că proba asta, cumva, depindea de mine”, a mărturisit sora Deliei Matache.

Citește și: Viorel Pop, previziuni pentru anul 2024. La ce provocări și schimbări trebuie să ne așteptăm în perioada următoare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel