Viorel Pop, previziuni pentru anul 2024. La ce provocări și schimbări trebuie să ne așteptăm în perioada următoare

Data publicării:
Viorel Pop/ captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Viorel Pop/ captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV

Viorel Pop,bioenergoterapeut, a făcut o serie de previziuni pentru perioada următoare.

Viorel Pop a fost invitat în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV, unde a făcut câteva previziuni pentru perioada următoare. Acesta a dezvăluit, astfel, la ce provocări să ne așteptăm în lunile ce vin, dar și cum vor evolua conflictele din lume. Extrem de multe persoane se tem de faptul că războiul ne-ar putea bate la ușă și nouă, iar specialistul lui Cristi Brancu are răspunsul. 

„Anul acesta văd liniște, dar de la anul încolo... în jurul nostru război, trebuie să facem cât mai multă rugăciune. Am fost la Chișinău cu emoție, în Moldova sunt trupe serioase. Eu nu mă bag în politică, chiar am fost încercat de o persoană care mi-a spus că suntem împotriva Ucrainei, pentru că le blocăm șoselele. I-am zis din nou că nu intru în subiect.”, a declarat Viorel Pop, în cadrul emisiunii realizate de Cristi Brancu.

Te-ar putea interesa și: Astrologul Valeriu Panoiu, horoscop pentru luna martie. Previziuni pentru toate zodiile

Cu ce probleme ne vom confrunta anul acesta

Ne așteaptă însă și provocări anul acesta, iar ele sunt mai ales la nivelul comunicării și sănătății, dezvăluie specialistul. Astfel, acesta spune că putem întâlni constant în viața noastră diferite persoane menite să ne „întărâte” și să ne judece la orice pas, chiar dacă ele nu cunosc, de fapt, realitatea. Există însă și o veste bună, spune Viorel Pop, care dezvăluie că unii oameni influenți de la noi din țară își vor da arama jos de pe față unul altuia. 

„Anul ăsta vor fi mari probleme în privința comunicării, foarte multe păreri greșite, eronate, nu te cunosc, dar vorbesc rău despre tine, te întărât, e menirea lor ca să provoace rău. Văd un lucru bun, încep ăștia să se dea în primire unul pe altul, care fură mai mult. Trebuie să fim foarte, foarte atenți la sănătate. E bine să nu ne mai enervăm, să mai punem la suflet.”, a continuat el.

Citește și: Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii martie. Două zodii vor fi „lovite” în această perioadă

Planul economic va avea de suferit tot mai mult

Cât despre economia țării, nu trebuie să ne așteptăm la lucruri bune pe viitor, spune Viorel Pop, care dezvăluie că oamenii vor putea chiar să pornească o revoltă din cauza nemulțumirilor pe care le-au acumulat în ultima perioadă. 

„Sunt oameni care nu au ce mânca, mai ai tu tupeu să le spui să te voteze? Aș vedea că vom avea președinte femeie, pe mine nu mă interesează cine va fi, nu mi-a dat mie nimic. O să vedeți când o să înceapă să se pârască unul pe altul, care a furat mai mult. Mie mi-e frică să nu oblige tineretul să se înroleze forțat, nu poți să știi. S-a adunat multă furie, nemulțumire.”, a continuat acesta.

VEZI și: Liviu Vârciu, adevărul despre datoria pe care trebuie să i-o înapoieze lui Nea Marin: „Mi-a dat 30.000, să nu credeți că a uitat moșul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel