Temerile pe care le are Ilinca Vandici, după divorțul de Andrei Neacșu: „Mă gândesc că sunt și eu tânără, frumușică...”

Data publicării:
Ilinca Vandici, captură video Youtube
Descriere foto: Ilinca Vandici, captură video Youtube

Ilinca Vandici se teme că nu-și va găsi un nou partener, după despărțirea de Andrei Neacșu.

Sore a fost invitată în cadrul podcastului moderat de Ilinca Vandici, unde cea din urmă i-a cerut mai mult sfaturi artistei cu privire la viața personală și la găsirea partenerului ideal, după divorț. Ambele se află în aceeași situație de viață, adică sunt ieșite dintr-o căsnicie din care a rezultat și un copil. În timp ce prima și-a găsit un nou partener care spune că o face extrem de fericită, cea de-a doua, adică prezentatoarea de la Kanal D, încă speră să-și mai găsească jumătatea, motiv pentru care și-a dorit să știe cum a procedat Sore în toată această situație. 

Ilinca Vandici: L-ai întâlnit pe Andrei, după care cum a venit toată treaba asta? Mă gândesc că sunt și eu tânără, frumușică, poate și în viața mea..

Sore: O să vină și în viața ta cu siguranță. Nu-mi fac nici cea mai mică grijă.

Ilinca Vandici: Cum ajungi în punctul.. Dacă o fi, cum o fi? Cum fac treaba asta?

Sore: Și eu m-am gândit tot la fel, iar toți pașii la care m-am gândit, s-au anulat în momentul în care am început să simt. Toată socoteala de acasă, nu s-a întâmplat așa. Eu mi-am făcut un plan fără emoție, matematic. Când am întâlnit persoana, lucrurile s-au întâlnit natural. Întâlnirea cu Erin s-a întâmplat după jumătate de an. Și eu priveam mult mai temător acest moment, cu sentimentul acela că societatea te face să te simți că în momentul în care ești o mamă singură ești ușor defectă. Că trebuie să găsești un bărbat care să te accepte așa, totul este pe negativ, eu am refuzat să gândesc așa, suntem două femei foarte mișto. 

Ilinca Vandici: Gata, m-am liniștit acum.

VEZI și: Pepe, nuntă atipică cu 300 de invitați: „E total altceva. Sinucidere din punct de vedere financiar”. Despre ce concept e vorba și cine va cânta la petrecere

Sore și-a găsit fericirea

Astfel, la aproximativ doi ani de la divorțul de tatăl fiicei sale, Sore spune asumată că și-a găsit fericirea și pe plan personal. Vedeta a primit verdictul pozitiv și din partea fiicei sale, un criteriu extrem de important pentru ea. 

„Da, chiar mi-am găsit fericirea. Indiferent de cât va dura, aleg să trăiesc mereu în prezent. I-am spus și ei că nu este o garanție că va dura pe vecie și îmi place să văd pe fața ei de copil înțelepciunea tuturor lecțiilor pe care i le-am dat. Concluzia ei este să fim fericiți acum.”, a declarat Sore, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

VEZI și: Nebunie cu părintele Pimen la Suceava! Preotul Alexandru Lungu dă cărțile pe față: Invidia nu mă reprezintă, oricât ar încerca unii să mi-o impută

Își dorește să devină din nou mămică

Astfel, chiar dacă nu știe exact cât va dura relația sau dacă va fi pe vecie, aceasta spune că în prezent îl vede pe actualul partener de viață un bărbatul ideal pentru a deveni mămică pentru a doua oară.

„Da, îmi mai doresc un copil, m-am văzut mamă de două fetițe, așa m-am imaginat, iar Erin cred că este un material de soră mai mare foarte bun. Ea mi-a pus o condiție, mi-a zis că trebuie să fie fată, că nu știe să se joace cu băieții. Da, cu el îmi doresc (n.r. cu actualul iubit). După separare a fost important să testez eu terenul, după care să vină verdictul copilului, iar ea a dat verdictul extraordinar. Andrei îl cheamă pe iubitul meu.”, a mai declarat Sore.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Adela Popescu vrea să plece din București: „Eu toată viața am visat să stau în provincie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel