Pepe, nuntă atipică cu 300 de invitați: „E total altceva. Sinucidere din punct de vedere financiar”. Despre ce concept e vorba și cine va cânta la petrecere

Data publicării:

Pepe a dezvăluit câteva informații importante cu privire la nunta ce va avea loc în luna iunie. 

Pepe și Yasmine vor face anul acesta marea petrecere al celui mai important eveniment din viața lor. Chiar dacă cei doi au făcut cununia acum ceva timp, când au devenit oficial soț și soție, aceștia sunt pregătiți să se distreze alături de cei mai importanți oameni din viața lor, motiv pentru care artistul spune că a organizat o petrecere de-a dreptul memorabilă. Nunta este una extrem de numeroasă și este ușor atipică față de restul evenimentelor de acest gen, dezvăluie el. 

„E concept diferit, nici nu mă mai ocup eu. Eu trebuie doar să mă însor. Până acum am știut tot ce mișcă, eu m-am ocupat de tot. Mă duc acolo zici că sunt invitat, am totul pus la punct. În primul rând, nu e cu stat la masă și cu meniuri. E cu muzică și petrecere nonstop, cu artiști. Nu sunt pauze de mese.

E la un alt nivel, e total altceva. Sunt curajos, ce-i drept. E sinucidere din punct de vedere financiar, pentru că e foarte scump ceea ce fac. Sunt vreo 300 de invitați. E cea mai importantă petrecere din viața mea”, a mărturisit Pepe, pentru „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Pepe, detalii șocante despre infidelitatea Ralucăi Pastramă: „Ibrahim, săracul, trece prin ce trec eu. Cum să iei copiii la întâlnire? Am luat foc”

Cine va cânta la nunta artistului

Există o listă lungă plină de artiști care vor urma pe scena acestui eveniment important din viața lui Pepe, însă acesta a decis să dezvăluie doar o parte din ei, iar pe ceilalți, invitații să-i descopere la fața locului. Este vorba, așadar, de nume mari din industria muzicală, după cum era de așteptat. 

„E ziua băiatului meu (n.r. în ziua nunții) și am ales să facem nunta chiar de ziua lui Pepe jr. E pe marginea lacului. Dacă zic programul artistic, e festival. Zic câțiva, nu pe toți: Mandinga, Theo Rose, Johny Romano, Clejanii, Silviu Andrei, Nea Marin cu dansuri”, a adăugat artistul.

Te-ar putea interesa și: Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Pepe are grijă exclusiv de fetițele din fosta căsnicie

Și, chiar dacă cu actuala soție are doar un băiețel, Pepe spune că Yasmine are o relație extraordinară și cu cele două fetițe din căsnicia anterioară, care locuiesc tot cu cei doi. Și micuțele se înțeleg de minune cu femeia, un motiv în plus de bucurie pentru artist.

„Ea are trei copii, nici nu se pune problema (n.r. actuala soție). Fetele au mare încredere în ea, contează foarte mult. Din prima a fost așa, a fost un mare plus faptul că au tras copiii cu ea. Dacă ar fi fost o repulsie, ar fi fost rău. La un moment dat mai simți o mică ironie care mai vine din altă parte, dar am trecut peste. Fete s-au obișnuit.

Eu cred că sunt un tată extraordinar, aș face orice pentru copiii mei, dar asta nu înseamnă că ei ar trebui să profite de asta. Eu am fost varianta bună întotdeauna, dar a trebuit să-mi asum și varianta rea. Nu a fost ușor, dar trebuie să te și impui în fața copiilor.”, a declarat Pepe, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Citește și: Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ videoGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel