Teatrul de Comedie reia, din 14 mai, spectacolele cu public în sală

Data publicării:
Teatru de Comedie, foto Facebook
Descriere foto: Teatru de Comedie, foto Facebook

Teatrul de Comedie reia programul reprezentaţiilor cu public în sală începând din 14 mai, de la ora 19,00, cu spectacolul "Arta la domiciliu", scenariu dramatic de Dragoş Huluba, după texte de Teodor Mazilu, Dumitru Solomon, Ion Băieşu şi I.L. Caragiale, în regia lui Dragoş Huluba, informează un comunicat al instituţiei de cultură.

Spectacolul va mai avea o reprezentaţie şi pe 15 mai, de la ora 19,00, iar pe 16 mai, de la aceeaşi oră, este programată piesa "Diseară la 7", de Aurelian Bărbieru, în regia lui Chris Simion-Mercurian.

Ambele spectacole sunt programate la Sala 'Radu Beligan'.

Potrivit organizatorilor, în programul viitor se vor regăsi spectacole precum "Forma lucrurilor" de Neil LaBute, regia Silviu Debu, şi "Nepotul meu, Veniamin" de Ludmila Ulitkaia, regia Vlad Massaci.

Accesul publicului la reprezentaţiile programate se va face în limita a 30% din capacitatea sălii, cu respectarea strictă a regulilor în vigoare, precizează organizatorii, notează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Teatru - Opera


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel